Sayfa 90/543 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 713 - 720 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Enerji hisselerinden gelecek 10 yılı satın alacağıma kcaer de 3. ve 4. çeyrek bilançolarını satın almayı yeğlerim.
    Enerji hisselerin çoğu şuan şişik, demir çelik hisselerinden yeni dipten dönüş başladı bence.
    Hoş kcaer de yarı enerji şirketi sayılır. Ama onlara göre çok kelepir tabi ki. Yani risksiz!
    kocaer zaten bir yanı ile enerji şirketidir..o yüzden de kelepirdir..ama enerji şirketleri her yıl öyle %50-100 büyümüyorlar %200-400 büyüyorlar...daha da uzun bir süre böyle büyümeye de devam edecekler...zaten dün tayip erdoğan yeşil dönüşüme değindi...bu dönüşümün yapılabilmesi için hala çok yatırıma ihtiyaç var...bu iş ile ilgili şirketlerin önlerinde yapacağı daha çok iş var...

kocaerde beklentiler gerçekleşmeye başladıkça demir çeliklere özgü fk ve pd rasyolarında pozitif ayrışacak..yarı güçlü sanayii yarı da enerji rasyolarına sahip olacak..tahminen ortalama bir şeyler olur...o yüzden de ileride kocaerden çok daha güzel hareketler bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by Trendman Yazıyı Oku
    Ne hikmetse bütün hisselerimde tahtacı mağduruyum ben. Demek ki işi bilmiyorum. Bu havada yükselmeyen kağıt başka havada sert düşer. İnatlaşmak boşa. Tahtacı mahtacı hikaye bence.
    YT
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sen işi bilmiyorsan ben zaten hiç mi hiç bilmiyorum...zamanı geldiğinde bu sözleri söylediğin için kendi kendine çok güleceksin...
    bir hafta önce bu arkadaşımız ile bu diyaloğumuz olmuştu...sanırım şimdiden söylediklerine gülmeye başlamıştır..hep ky ya diyoruz ki sabır edin...tahtada yapılan algılara aldanmayın...akıl ve mantığınızı dinleyin...günlükçü olmayın...herkes emek verdiği ,cefa çektiği kadar kazanıyor...bedava peynir sadece fare kapanında olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. sana katılıyorum dostum...bence tahtacı da bunun farkında...hissenin takaslarını hiç incelemedim ama hareketlerine baktığımda tecrübelerim bu hissenin çok iyi toplandığını söylüyor...sanki gerilmiş yay gibi ...her an sert hareket edecekmiş gibi duruyor...bence aşağı yukarı sert hareketler yaparak güvenmeyenleri dökmek istiyorlar...sonrasında bilanço beklentileri ile birlikte diğer enerji ve belki de tarım ve gıda beklentilerini de satın alabilirler...iki defadır 25,50-25,96 aralıklarını görmesine rağmen satmadım..bir çok ky da satmadı...sanki orayı aşamayacak görüntüsü de veriyorlar...galiba bu sefer de tekrardan oraları deneyecek bir çok ky aha geçemez deyip verecek malı...tahtacı da alanları toplayıp bir güçlü çıkış yaptıracak izlenimi ediniyorum..

dün bu yorumu yapmıştım...bire bir gerçekleşti dostlar...dalga boyunun uzaması...çok hızlı aşağı yukarı hareket etmesi , agresifliğin ve toplanmanın işaretleri idi...tavan olursa bir çok kişinin ilgisini çekecek..

4. yıllık 500-600 milyon TL kar eden şirketlerin PD leri 2 milyar dolarlarda. KCAER tek çeyrekte 600 Milyon TL ye yakın kar etmesine rağmen PD si 600 M Dolar..

5. tavan seviyesine kadar da çıktı sonra çok garip şekilde sert geriledi...ben bunu normal görüyorum..uzun süredir tavan olmamış bir hisse bu yüzden de tavanı görünce heyecana kapıldı...ama bence yine de sorun olmaz...gün içinde tekrardan toparlanmasını bekliyorum...tavan olursa da olur olmazsa da...ama bir tavan olması çok şık olur...

6. bu hissenin yatırımcıları ileride tavan veya tavanlara alışacak...şu anda yatırımcılar çok sevinçli ve heyecanlı..uzun süredir ilk defa bu kadar iştah görüyorlar...dediğim gibi ileride bu heyecan geçecek ve tavanlara alışacaklar...süreç yavaş yavaş ilerliyor..beklentileri yavaş yavaş fark edilip satın alınmaya başlanacak..

7. biz yatırımcıların psikolojik durumu direk hissenin ruhunu oluşturuyor..yani hisseye kişilik veren biz yatırımcılarız....sakin olalım...heyecan yapmayalım...hissemiz iyidir...güzel yerleri hakediyor...

8. %10 dan %3.5 geldi hisse. Trade hissesi hareketleri var gün içinde

İyisi tahtayı izlemeden arkamıza yaslanmak

Sayfa 90/543 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •