Originally Posted by
MAHARAJ
Enerji hisselerinden gelecek 10 yılı satın alacağıma kcaer de 3. ve 4. çeyrek bilançolarını satın almayı yeğlerim.
Enerji hisselerin çoğu şuan şişik, demir çelik hisselerinden yeni dipten dönüş başladı bence.
Hoş kcaer de yarı enerji şirketi sayılır. Ama onlara göre çok kelepir tabi ki. Yani risksiz!
kocaer zaten bir yanı ile enerji şirketidir..o yüzden de kelepirdir..ama enerji şirketleri her yıl öyle %50-100 büyümüyorlar %200-400 büyüyorlar...daha da uzun bir süre böyle büyümeye de devam edecekler...zaten dün tayip erdoğan yeşil dönüşüme değindi...bu dönüşümün yapılabilmesi için hala çok yatırıma ihtiyaç var...bu iş ile ilgili şirketlerin önlerinde yapacağı daha çok iş var...
kocaerde beklentiler gerçekleşmeye başladıkça demir çeliklere özgü fk ve pd rasyolarında pozitif ayrışacak..yarı güçlü sanayii yarı da enerji rasyolarına sahip olacak..tahminen ortalama bir şeyler olur...o yüzden de ileride kocaerden çok daha güzel hareketler bekliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri