Originally Posted by
nurullahCaliskan
Şuan odeabank %42, garanti %39 faiz veriyor. 40-45 bandına kadar çıkacak sanırım, bu durumda yatırım iştahı düşebilir. Bu yüzden bence işlem hacmi yükse seyirde de olsa, ISMEN fiyatı ilerlemiyor.
1 2 hafta önce de yazmıştım. Bana göre 200mr hacimin fiyat ederi 40-45tl civarında. Bundan sonraki fiyatlamayı, gelecekteki hacim ve krediler belirler. Faiz arttırımı hacimi olumsuz etkileyeceğinden b ihtimal piyasa önümüzdeki sıkılaşma politikası ve faiz arttırımını fiyatlıyor.
Biliyorum size 60 faiz de verseler gitmezsinizde, önümüzdeki yıl hedeflenen 33 enflasyona göre 40-45 faize çok fazla kişi geçer.
Bende o zaman endeks kaçtı yazdım hatırlamıyorum şu anki endeksten düşük olamaz bir kez daha yazayım. Giden bir an önce gitsin işimize bakalım sonra bize yukarıdan alacakta lazım.....
Bir de o zaman yazdığında bu yeni ortaya çıkan durumlar varmıydı?
Bende o zaman şunu yazayım biz buralarda borsa tek adres yazarken yabancıları yolladıkları raporlar ile yanıltanlar şimdi ne rapor çıkaracak bir de bunu düşün bu da sizin sandığınız gibi azınlık değil.
İsim veremem 14 mayıs haftası ülkemizin çok üst düzey kurumlarından biri çok özel müşterlilerine bir rapor yolladı.O kurum dükkanı kapasın gitsin bu gün.Kurumu yazarsam bir çoğunuz şaşar kalırsınız.O 2 hafta o rapor yüzünden batanlar oldu parasının çoğunu kediye yükleyenler oldu.Duydunuz mu? Duymazsınız bu işler böyle.
Tıpkı bir gün piyasada trend sona erdiğinde bir çoğunun anlamayacağı gibi.....
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-09-2023 saat: 23:53.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri