Sayfa 126/331 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
Arama sonucu : 2642 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Şuan odeabank %42, garanti %39 faiz veriyor. 40-45 bandına kadar çıkacak sanırım, bu durumda yatırım iştahı düşebilir. Bu yüzden bence işlem hacmi yükse seyirde de olsa, ISMEN fiyatı ilerlemiyor.

1 2 hafta önce de yazmıştım. Bana göre 200mr hacimin fiyat ederi 40-45tl civarında. Bundan sonraki fiyatlamayı, gelecekteki hacim ve krediler belirler. Faiz arttırımı hacimi olumsuz etkileyeceğinden b ihtimal piyasa önümüzdeki sıkılaşma politikası ve faiz arttırımını fiyatlıyor.

Biliyorum size 60 faiz de verseler gitmezsinizde, önümüzdeki yıl hedeflenen 33 enflasyona göre 40-45 faize çok fazla kişi geçer.

2. Sn. Balina ne fark edecek belirtebilirmisiniz hisseye ne gibi faydası olur ?
     Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    kredili işlem yasağı bittiği günü sabırsızlıkla bekliyorum..gel 15 eylül gel..
    SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Kredili işlem yada brüt takas yasağı sadece volatiliteyi etkiler. Hisse fiyatlamasına etkisi olmaz.
    Ama bizim borsamızda bu 1 aylık süre daha önce bazı hisselerde toplamak için kullanıldı.. Ama kesin bir kural değil tabi. İsmen de de olmuştur diyemem...

Artan işlem hacimleri ile yıl sonu 13 milyar tl den daha düşük bir net kar olmayacağını düşünüyorum.( Bana göre biraz daha fazlası da oldukça olası)
    Şu an ki 8 fk dan ortalama 70 gibi bir hedef rakam çıkıyor.
    Elimde var. Yazmıyorum ama izliyorum ...

Herkese bol kazançlar...

4. Eğer enflasyonu bugüne dek belirledikleri gibi açıklayacaklarsa faiz yerinde sağolsun....
    Işmen de nakit bol faiz yükselse kar yazar, işlem hacimleri artsa kar yazar... Yazarda yazar yani )
    YTD
    Bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Şuan odeabank %42, garanti %39 faiz veriyor. 40-45 bandına kadar çıkacak sanırım, bu durumda yatırım iştahı düşebilir. Bu yüzden bence işlem hacmi yükse seyirde de olsa, ISMEN fiyatı ilerlemiyor.

1 2 hafta önce de yazmıştım. Bana göre 200mr hacimin fiyat ederi 40-45tl civarında. Bundan sonraki fiyatlamayı, gelecekteki hacim ve krediler belirler. Faiz arttırımı hacimi olumsuz etkileyeceğinden b ihtimal piyasa önümüzdeki sıkılaşma politikası ve faiz arttırımını fiyatlıyor.

Biliyorum size 60 faiz de verseler gitmezsinizde, önümüzdeki yıl hedeflenen 33 enflasyona göre 40-45 faize çok fazla kişi geçer.
    SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

5. Borsada bu volalite olunca borsacı aylık %3 faize zor gider.Borsada 10dk.lik bir getiri.Mutlaka terside olur ama borsacı dedim zaten...Dünya Bankası ilave kredi acacakmis . İyi guzel de NAS ne oldu.?çok enteresan bir ülkeyiz.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Şuan odeabank %42, garanti %39 faiz veriyor. 40-45 bandına kadar çıkacak sanırım, bu durumda yatırım iştahı düşebilir. Bu yüzden bence işlem hacmi yükse seyirde de olsa, ISMEN fiyatı ilerlemiyor.

Bende o zaman endeks kaçtı yazdım hatırlamıyorum şu anki endeksten düşük olamaz bir kez daha yazayım. Giden bir an önce gitsin işimize bakalım sonra bize yukarıdan alacakta lazım.....

Bir de o zaman yazdığında bu yeni ortaya çıkan durumlar varmıydı?

Bende o zaman şunu yazayım biz buralarda borsa tek adres yazarken yabancıları yolladıkları raporlar ile yanıltanlar şimdi ne rapor çıkaracak bir de bunu düşün bu da sizin sandığınız gibi azınlık değil.

İsim veremem 14 mayıs haftası ülkemizin çok üst düzey kurumlarından biri çok özel müşterlilerine bir rapor yolladı.O kurum dükkanı kapasın gitsin bu gün.Kurumu yazarsam bir çoğunuz şaşar kalırsınız.O 2 hafta o rapor yüzünden batanlar oldu parasının çoğunu kediye yükleyenler oldu.Duydunuz mu? Duymazsınız bu işler böyle.

Tıpkı bir gün piyasada trend sona erdiğinde bir çoğunun anlamayacağı gibi.....
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 07-09-2023 saat: 23:53.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Üç arz daha,para faize gidicekmis tamam.

Sayfa 126/331 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •