Originally Posted by
Kar_Adam
Merhaba Sn Keko....
Evet,Uzuun zamandır Borsa da ve Türkiye de yoktum..
Yeni yılı farklı bir ülkede kutlamak için ,Brezilya ya Rio Karnavalına gitmiştim..Başım girdi belaya,Zor döndüm istanbula..:-))
E,Para da bitince ,Borsayı ve Keko yu da kenardan izlemek düştü kısmete.. :-)
5-10 Bin TL Borç para ile ,Son günlerin modası olan halka arz olan şirketlere talep giriyorum..
Bu sabah bir uyandım,Taten,izener,enerya,bydöner,Hepsinin de Kablolarını kesmişler,Şalterler atmış,Mallar elde,Benim Cep gene boş kalmş.:-)))))
Evet..Geçen yıl seni,Gesan hissesinde ve sayfasında eleştirdim..
Çünki;Havadan sudan güneşten para kazanmanın bu kadar popüler olacağını tahmin etmiyordum..
Sen haklı çıktın..İstanbula yolun düşerse,haberim olsun,özür dileyip elini öpeceğim..Belki senden bana milyonerlik bulaşır...:-)))
Bendeki sıkıntı..
1- Ülkemizi yönetenlere.
2-Her şirketin patronuna.
3-Yasalarımıza Güvenmiyorum..
Sürekli tutatrsızlık, Sabah dan akşama sabaha her şey bir anda değişiyor..Örnekleri saymakla bitmez..
Borsa da tahtası kapanan,mefta olan şirketler de öyle..
Bütün bunların sonucu da beni Sabırsız bir insan yaptı..Daha geçen hafta , 214 tl den Çimsa,...210 TL den euro power verdim,iki hisse de 250 tl ye gitti..((-:
Sn Bawer arkadaşımız da benimle ilgili yazmış..ikiniz de Doğruyu söylemişsiniz. Emeksiz yemek olmuyor...
Koca erçelik ile ilgili niyetim,Piyasalar kırmızıya geçtiğinde,25 TL ve aşağısından kademeli almak..
Piyasaları ve Forum da yazılarları kenardan izleyeyim..
Bizlere ve Forum ahalisine katkıların,Emeklerin için Teşekkürler..:-)
Yer İmleri