Sayfa 92/506 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 729 - 736 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Kocaer Enerji ile yenilenebilir enerji sektöründe büyümeyi hedefliyor

Sürdürülebilirlik çalışmalarıyla da sektörüne öncülük eden Kocaer Çelik, yeşil enerji, sürdürülebilir üretim ve tüketim doğrultusunda yenilenebilir enerji yatırımlarına devam ediyor. Ege Bölgesi'nin en büyük çatı üzeri GES'lerinden birine sahip olan şirket, tükettiği elektrik enerjisinin %33'ünü kendi ürettiği temiz enerjiden karşılıyor. Stratejik büyüme alanı olarak seçtiği yenilenebilir enerji sektöründe, temiz enerji üretim kaynaklarını jeotermal enerji ile çeşitlendirmeyi amaçlayan Kocaer Çelik, yatırımlarını tek çatı altında toplayarak daha etkin yönetimini sağlamak amacıyla %99 iştiraki olan Kocaer Enerji A.Ş. unvanı ile yeni bir şirket yapılanması gerçekleştirdi. Aydın Kuyucak'ın Horsunlu-Ortakçı Köyü'nde toplam 10.844 hektarlık alana sahip Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Su sahası ve işletme ruhsatını alan şirket, birinci faz olarak yaklaşık 120 MW'lık güneş enerjisine eşdeğer 24 MW kapasiteli Jeotermal Enerji Santrali (JES) yatırımı için sismik ve manyetotellürik (MT) çalışmalarına başladı. Bu yatırımların tamamlanmasının ardından elektrik tüketiminin %100'ünü yenilenebilir kaynaklarla karşılamayı planlıyor. Şirket, aynı zamanda elektrik kaynaklı emisyonlarda karbon nötr hedefini gerçekleştirirken, enerjide bağımsız hale gelerek uluslararası rekabette de önemli bir avantaj kazanmayı amaçlıyor. Kocaer Enerji özellikle yenilenebilir başta olmak üzere enerji alanında yapacağı yatırımlar ile ulaştığı elektrik üretim kapasitesini ulusal elektrik dağıtım sisteminde değerlendirerek enerji satışı da gerçekleştiren bir yapıya dönüşmeyi hedefliyor. 24 MW'lık kapasiteye sahip JES yatırımının gerçekleşmesinin ardından MT ve sismik çalışma raporlarına göre, jeotermal kaynaklardan elektrik üretiminde kapasitenin artırılması için yatırımın diğer fazlarına başlanması hedefleniyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    off offf kimleri görüyorum burada...sen nerelerdeydin dostum...seni çok özledik...gesan 40-50 lerde iken keko sen çok ah alıyorsun ,yenilenebilir enerji de neymiş , gesan o kadar değerli ise neden patron onu 17 tl den arz etti diyen dostum şimdi buraya gelmiş....

dostum bir türlü kendini geliştirmiyorsun...bu şirket modernizasyon yatırımları yaptı ve yapacak..kar marjı yüksek katma değeri yüksek ürünlere yöneliyor...yenilenebilir enerji işine giriyor...onun ile birlikte belki de tarım ve gıdaya girecek...halka arz her zaman için şirketler için bir millattır diyordum...arzdan sonra bu şirket bol nakite kavuştu ve yatırımlarını yaptı ...büyümek için gerekli her türlü adımı atıyor...tabi arzdan sonra köprünün altından çok sular geçti...sen bu gelişmeleri göremedin...ilk günkü hareketi kafanda kalmış...

sana tavsiyem (kolay kolay kimseye tavsiye vermem) artan paran ile sürekli bu hisseyi topla..çok da uzun olmayan bir sürede bu hisse çok kıymete binecek...ilginç fiyatlamalara maruz kalacak...o zaman belki beni hatırlar ve hep dua edersin...bu hisseyi de toplarken sakın hissenin günlük hareketlerine aldanma...2025 yılının ortalarına kadar tut...kazanmasan gel şu kekoya sen bir b...k bilmiyorsun de...
    Merhaba Sn Keko....
    Evet,Uzuun zamandır Borsa da ve Türkiye de yoktum..
    Yeni yılı farklı bir ülkede kutlamak için ,Brezilya ya Rio Karnavalına gitmiştim..Başım girdi belaya,Zor döndüm istanbula..:-))
    E,Para da bitince ,Borsayı ve Keko yu da kenardan izlemek düştü kısmete.. :-)
    5-10 Bin TL Borç para ile ,Son günlerin modası olan halka arz olan şirketlere talep giriyorum..
    Bu sabah bir uyandım,Taten,izener,enerya,bydöner,Hepsinin de Kablolarını kesmişler,Şalterler atmış,Mallar elde,Benim Cep gene boş kalmş.:-)))))
    Evet..Geçen yıl seni,Gesan hissesinde ve sayfasında eleştirdim..
    Çünki;Havadan sudan güneşten para kazanmanın bu kadar popüler olacağını tahmin etmiyordum..
    Sen haklı çıktın..İstanbula yolun düşerse,haberim olsun,özür dileyip elini öpeceğim..Belki senden bana milyonerlik bulaşır...:-)))
    Bendeki sıkıntı..
    1- Ülkemizi yönetenlere.
    2-Her şirketin patronuna.
    3-Yasalarımıza Güvenmiyorum..
    Sürekli tutatrsızlık, Sabah dan akşama sabaha her şey bir anda değişiyor..Örnekleri saymakla bitmez..
    Borsa da tahtası kapanan,mefta olan şirketler de öyle..

Bütün bunların sonucu da beni Sabırsız bir insan yaptı..Daha geçen hafta , 214 tl den Çimsa,...210 TL den euro power verdim,iki hisse de 250 tl ye gitti..((-:
    Sn Bawer arkadaşımız da benimle ilgili yazmış..ikiniz de Doğruyu söylemişsiniz. Emeksiz yemek olmuyor...
    Koca erçelik ile ilgili niyetim,Piyasalar kırmızıya geçtiğinde,25 TL ve aşağısından kademeli almak..
    Piyasaları ve Forum da yazılarları kenardan izleyeyim..
    Bizlere ve Forum ahalisine katkıların,Emeklerin için Teşekkürler..:-)

3. Hisse tarihi kapanış zirvesi üzerinde kapatmayı başardı. Tarihi zirvelerini geçen hisseler genelde yukarı doğru sertleşir ve baya bir marj açılır önlerinde. Bakalım bu gelenek burda da sürecek mi

4.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Merhaba Sn Keko....
    Evet,Uzuun zamandır Borsa da ve Türkiye de yoktum..
    Yeni yılı farklı bir ülkede kutlamak için ,Brezilya ya Rio Karnavalına gitmiştim..Başım girdi belaya,Zor döndüm istanbula..:-))
    E,Para da bitince ,Borsayı ve Keko yu da kenardan izlemek düştü kısmete.. :-)
    5-10 Bin TL Borç para ile ,Son günlerin modası olan halka arz olan şirketlere talep giriyorum..
    Bu sabah bir uyandım,Taten,izener,enerya,bydöner,Hepsinin de Kablolarını kesmişler,Şalterler atmış,Mallar elde,Benim Cep gene boş kalmş.:-)))))
    Evet..Geçen yıl seni,Gesan hissesinde ve sayfasında eleştirdim..
    Çünki;Havadan sudan güneşten para kazanmanın bu kadar popüler olacağını tahmin etmiyordum..
    Sen haklı çıktın..İstanbula yolun düşerse,haberim olsun,özür dileyip elini öpeceğim..Belki senden bana milyonerlik bulaşır...:-)))
    Bendeki sıkıntı..
    1- Ülkemizi yönetenlere.
    2-Her şirketin patronuna.
    3-Yasalarımıza Güvenmiyorum..
    Sürekli tutatrsızlık, Sabah dan akşama sabaha her şey bir anda değişiyor..Örnekleri saymakla bitmez..
    Borsa da tahtası kapanan,mefta olan şirketler de öyle..

Bütün bunların sonucu da beni Sabırsız bir insan yaptı..Daha geçen hafta , 214 tl den Çimsa,...210 TL den euro power verdim,iki hisse de 250 tl ye gitti..((-:
    Sn Bawer arkadaşımız da benimle ilgili yazmış..ikiniz de Doğruyu söylemişsiniz. Emeksiz yemek olmuyor...
    Koca erçelik ile ilgili niyetim,Piyasalar kırmızıya geçtiğinde,25 TL ve aşağısından kademeli almak..
    Piyasaları ve Forum da yazılarları kenardan izleyeyim..
    Bizlere ve Forum ahalisine katkıların,Emeklerin için Teşekkürler..:-)
    ah dostum bu yoklukta bir de rioya çıplak kadınları görmeye gidiyorsun... oraya harcadığın sermaye ile bir iki yılda burada seni lord ederdik...arz işleri artık ergenlerin işi oldu...5-10 lot ile gençlere çorba parası veriyorlar...gençleri şimdiden yatırım yapmaya teşvik ediyorlar... biraz daha sabır ile iyi bir yatırımcı olacağını düşünüyorum..tabi doğru hisselerde ve doğru vakitte aldığın hisselerdeki sabır ile...

foruma renk katıyorsun dostum...ben sana başarılar diliyorum..umarım en kısa sürede milyoner olursun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Tam da kırılım olmuşken dinlenmeye geçmesi tuhaf, değişik bir tahtacısı var koca bebeğin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tam da kırılım olmuşken dinlenmeye geçmesi tuhaf, değişik bir tahtacısı var koca bebeğin.
    zirvesinde biraz nefesleniyor... biraz temiz hava aldıktan sonra yeni bir zirveye tırmanacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    zirvesinde biraz nefesleniyor... biraz temiz hava aldıktan sonra yeni bir zirveye tırmanacak...
    Uyusun da büyüsün diyelim, emekleme zamanı, kırıp dökecek elbette koca bebek.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Uyusun da büyüsün diyelim, emekleme zamanı, kırıp dökecek elbette koca bebek.
    dün gördüğümüz 27,34 zirvemizi tekrardan test etmeye gidiyoruz...kemerleri bağlayın.... geçersek ?? biraz daha ivmeleneceğiz ve o sırada panik alışları gelir ki o alışlar ile kendimizi tıpkı dün olduğu gibi tavan potasında görebiliriz...

Sayfa 92/506 İlkİlk ... 42829091929394102142192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •