-
Bu sabah T + 1 valörlü fon alırsam pazartesi günü oluşacak fiyatlamadan mı almış olmuş olacağım ?
Salı günü de ilk kar / zarar durumunu görüntüleyeceğim öyle mi ?
-

Originally Posted by
Mombasa kampala
Bu sabah T + 1 valörlü fon alırsam pazartesi günü oluşacak fiyatlamadan mı almış olmuş olacağım ?
Salı günü de ilk kar / zarar durumunu görüntüleyeceğim öyle mi ?
Evet bu şekilde
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
3 gün ppf lerde kilciksiz getiri var , ben pazartesi genelde alım satım yaoiyorum
-
Hjb nin tadı kaçti. yine ekşi h.arz dan aldığı tavan da toplam katkısı 0.05 kadar diger kendi hisselerinden zarar yazıyor
-

Originally Posted by
supremegod
Evet bu şekilde
Eyvallah supreme

Originally Posted by
dell14
3 gün ppf lerde kilciksiz getiri var , ben pazartesi genelde alım satım yaoiyorum
Aynen dell
Yapı Kredi üzerinden aldım fonları bugün.
Fonlara toplam yatırdığım parayı yapı kredi 3 gün boyunca pazartesiye kadar kendi ppf si olan YLB’de değerlendirecek.
Para boşta yatmayacak yani
-

Originally Posted by
Mombasa kampala
Eyvallah supreme
Aynen dell
Yapı Kredi üzerinden aldım fonları bugün.
Fonlara toplam yatırdığım parayı yapı kredi 3 gün boyunca pazartesiye kadar kendi ppf si olan YLB’de değerlendirecek.
Para boşta yatmayacak yani
Yapı kredinin mkk ücretleri dışında hesap bakım vesaire masrafları var mı sayın Mombasa.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-
Selamlar,
IZB fonu içeriğinde bulunan IIS, FYA vb. serbest fonlara performans ücreti ödeniyor arkadaşlar. IZB de bu fonların sanki bireysel müşterisi gibi düşünülebilir.Geçen günlerde bu şekilde bir konu geçmişti. Bilgilendirmek istedim.
-
Bu gece Fitch Türkiye not değerlendirme açıklaması var.
Olumlu birşeyler çıkarsa haftaya borsayı acayip yerlerde bulabiliriz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri