Sayfa 133/331 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2642 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Bı daire satışı isim vardı annemin, karşılığında da farklı bir daireye bağladık parayı aksiyon almak istemedi. İçine eşya alacağız nakit kalmadı yüzde 3,5 dan aşağı kredi yok mecbur çektik. Bu faizlerle para satan bankalarda hacim düşmüştür ancak aracı kurumlar en aktif zamanında ve paralel kredili işlemlerde inanılmaz kar yazıyorlar. Hisse özelinde pozitif seans yok gibi üç haftadır anlık parlamalar dışında artık bilanço patlamasına kadar umudum yok

2. Hayırlı olsun.Emekli bir bankacı olarak bende onu düşündüm.Komisyondan çok kredili işlem faizlerinde kumparanin patlaması lazimm.islemvhacimleri yüksek volatilite kredili işlem ihtiyacı doğuruyor.Buda faiz gelirlerini bu dönem patlatmistir diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Bı daire satışı isim vardı annemin, karşılığında da farklı bir daireye bağladık parayı aksiyon almak istemedi. İçine eşya alacağız nakit kalmadı yüzde 3,5 dan aşağı kredi yok mecbur çektik. Bu faizlerle para satan bankalarda hacim düşmüştür ancak aracı kurumlar en aktif zamanında ve paralel kredili işlemlerde inanılmaz kar yazıyorlar. Hisse özelinde pozitif seans yok gibi üç haftadır anlık parlamalar dışında artık bilanço patlamasına kadar umudum yok
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun.Emekli bir bankacı olarak bende onu düşündüm.Komisyondan çok kredili işlem faizlerinde kumparanin patlaması lazimm.islemvhacimleri yüksek volatilite kredili işlem ihtiyacı doğuruyor.Buda faiz gelirlerini bu dönem patlatmistir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim,zaten piyasa bunu görerek geleceği aldı ve mali bize 40 dan teslim etti biz şimdi o öyle bu böyle diye debelenip hissenin yüzde 3-4 çıkması için bı kaç ay taşıyacağız. Ne yazık ki beklenti gerçekleşti ve bilanco öncesi coşkuya kadar sırayla birileri realize olacak biz beklerken geçmiş olsun

4. 07.08.2023 tarihinden beri İş Yatırım 5 milyon lot satmış, Yatırım Fonları 10 milyon lot satmış, Diğerleri 16 milyon lot almış.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Brüt takasa girdiğinden beri iflah olmadı.Cuma günü normal prosedüre geçecek herhalde...ordada acikcilar sever bizi..yazık..bide bikac kişiye onerdigim bir kagitti.Mahcupda olduk..

6. Endeks düşükken, bu kadar düşmemişti.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Güzel öptüler.

8. Endekste doğru düzgün düzeltme nin d si görülmedi,şu seanslık kaybın derinliğine bakın,matriks den bakıyorum aşağı hiç bakmadan farklı kurumlardan satışlar,iş tarafı tek düzgün alıcı ama şirketten geri alım gelmedi uzun süredir bugünkü alıcı olacağını da sanmıyorum. Benim açımdan UV çok güzel bir hissemin başını yedi burdaki kayıp. Bu hacimlerde bu dayağı beklemezdim

Sayfa 133/331 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •