İlginç olan şu.. Bu Kuyruklu Yıldız Ağustos ayında keşfedilmiş..
Ve sıradan bir gözlemci tarafından.. NASA filan değil.. Hani bizler iklim değişikliği dünyanın sonunu getirecek diyoruz fakat bir anda ortaya çıkan bir göktaşı herşeye nokta koyabilir![]()
İlginç olan şu.. Bu Kuyruklu Yıldız Ağustos ayında keşfedilmiş..
Ve sıradan bir gözlemci tarafından.. NASA filan değil.. Hani bizler iklim değişikliği dünyanın sonunu getirecek diyoruz fakat bir anda ortaya çıkan bir göktaşı herşeye nokta koyabilir![]()
Nasılsınız?![]()
Buraya Pala nın elindeki lotların ortalamasını yazmayı çok isterdim.. Kaç adet long ve short olduğu.. Ve maliyetleri..
Ama yazarsam oyun bozulur.. Yeni birşey geliştirirler diye düşünüyorum.. Sizler ile paylaşmayı gerçekten çok isterdim..
Bu yüzden özür dilerim![]()
Akşamınız güzel geçsin..
Sevgiler ve bol kazançlar..![]()
Dün hesaplamalarda excel de hata yapmışım.. Verileri aktarırken.. Tüm formüller birbirine girdi..
İşlemlerin sağlaması birbirini tutmadı.. Hatayı bulmaya çaşırken iyice karıştı.. Ve bende bu vade için artık işlemleri durdurdum.. Aralık vade de tekrar başlıcam inşallah..![]()
Çok daha büyük bir firmadan bir iş teklifi de aldım.. İşimi bırakamayacağımı söyledim.. Sadece iki günümü vermemi istiyorlar.. Kabul ettim.. Çalışmayı seviyorum..
Hayırlısı.. Gönlümden geçenleri biliyor Allah![]()
Yer İmleri