Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Kkm’yi çıkarıp sonra kaldırmak için alınan önlemler vatandaşı etkilerse ne anladım bu işi ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Resmî gazete ZK kararı :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Deyim olarak delidir ne yapsa yeridir denir böylelerine,kronikleşmiş inatlar yüzünden ülkenin içine etti,esasında bu proje kapsamındaydı başardıda,ama bilemediği bir durum var o onu bitiriyor,zaten vücut deforma olmuş,fazla ileriye gidersen vücut bile seni dinlemez gereğini vücuduna yapar,kuntum enerjisel sistem budur,gerçi bunlar kuantumdanda anlamaz,herşey pat diye olur onlara göre ama atomu bilirler,nasıl, sözde,özde ise hiç bir mok bilgileri yoktur bu yönde,cehalet kullanılmış budur![]()
Erdoğan: "Uykum 5 saat bilemediniz 6 saat. Gece eve gidişlerim bazen 12, bazen 1, bazen 2. Aksi takdirde bu iş, bu devlet yürümez."
Iphone 15 için bir Türk 123 gün İsviçreli sadece 4 gün çalışıyor!
İphone indeksi açıklandı. İphone 15 için dünyada en çok çalışan Türkler...
https://www.paramedya.com.tr/devami/...gun-calisiyor/
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydınlar!![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Yer İmleri