Arama sonucu : 2317 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Saðlýk ve Eðitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by karacabey60 Yazýyý Oku
    5TL YE MASKE VERMÝYOLAR KEKO. EMÝNMÝSÝN 5 TL OLDUÐUNA
    dostum senin hatýrýn için ilgili arkadaþlara sordum...100 adet maske 35 tl...tanesi 35 kuruþa geliyor...tek kullanýmlýk önlük ise bir kaç ay önce 22 tl iken yakýn zamanda 16 tl +kdv olmuþ....isteyen olursa kargo ücreti ona ait olmak üzere maskeyi 50 kuruþtan...tek kullanýmlýk önlüðü de 25 tl den gönderebilirim...birazcýk biz da kar edelim..

neyse dostlar ben artýk sizi hisseniz ile baþbaþa býrakmak istiyorum...size de baþarýlarýnýzýn devamýný diliyorum..artýk adým anýlmadýkça yorum yapmak istemiyorum çünkü yanlýþ anlaþýlýyor...hep muhalefet de sýkýcý oluyor... sonra kýlýçtaroðlunun durumuna düþmeyelim...

borsa hayatým boyunca hep boða oldum..hiç bir zaman düþüþlere oynamadým...ayýlarý da þahsen sevmem...dediðim gibi umuyorum ki bu hisseden maxsimum fayda saðlarsýnýz...
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alýntý Originally Posted by keko Yazýyý Oku
    dostum senin hatýrýn için ilgili arkadaþlara sordum...100 adet maske 35 tl...tanesi 35 kuruþa geliyor...tek kullanýmlýk önlük ise bir kaç ay önce 22 tl iken yakýn zamanda 16 tl +kdv olmuþ....isteyen olursa kargo ücreti ona ait olmak üzere maskeyi 50 kuruþtan...tek kullanýmlýk önlüðü de 25 tl den gönderebilirim...birazcýk biz da kar edelim..

neyse dostlar ben artýk sizi hisseniz ile baþbaþa býrakmak istiyorum...size de baþarýlarýnýzýn devamýný diliyorum..artýk adým anýlmadýkça yorum yapmak istemiyorum çünkü yanlýþ anlaþýlýyor...hep muhalefet de sýkýcý oluyor... sonra kýlýçtaroðlunun durumuna düþmeyelim...

borsa hayatým boyunca hep boða oldum..hiç bir zaman düþüþlere oynamadým...ayýlarý da þahsen sevmem...dediðim gibi umuyorum ki bu hisseden maxsimum fayda saðlarsýnýz...
    sizin hastanede amma ucuzcuymuþ yaw... sevgili keko. teþekkür ederim. burda yazýlanlarý okuyunca sende ucundan tuttuðunu düþünüp yazmýþtým. sende kýrmadýn cevap verdin. fikirlerine her daim saygýmýz var. baþka hisselerde ortaklýðýmýz baki.

Alýntý Originally Posted by karacabey60 Yazýyý Oku
    sizin hastanede amma ucuzcuymuþ yaw... sevgili keko. teþekkür ederim. burda yazýlanlarý okuyunca sende ucundan tuttuðunu düþünüp yazmýþtým. sende kýrmadýn cevap verdin. fikirlerine her daim saygýmýz var. baþka hisselerde ortaklýðýmýz baki.
    hastanemiz yüklü aldýðý için ister istemez en iyisini en ucuza almayý amaçlýyor...bunu da baþarýyorlar...benim de herkesin fikrine saygým var...baþarýlý olan fikirlere ayrýca saygým var...kazanandan zarar kimseye gelmez....asýl kayýp edenden herkese zarar gelir... ben tüm ky arkadaþlara baþarýlar diliyorum...bu forumlarda okuduðum 3-5 kiþi var...okumak iyidir..dinimizin de ilk emridir...borsada yatýrým yapýyorsanýz kendinizi sürekli yenilemeniz lazým...

neyse lafý fazla uzatmayayým...tekrardan baþarýlar diliyorum..
    ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et

4. Endex sert satýþ yemese tavanda kapatacaktý. Bu piyasada %8 buna da þükür

Hissede rallinin sürmesi için bir kap haberi gelmeli bu sýralar bence

Haftaya merkez bankasý toplantýsý var. Perþembeye kadar volatil olur piyasalar

5.  Alýntý Originally Posted by MAHARAJ Yazýyý Oku
    Endex sert satýþ yemese tavanda kapatacaktý. Bu piyasada %8 buna da þükür

Hissede rallinin sürmesi için bir kap haberi gelmeli bu sýralar bence

Haftaya merkez bankasý toplantýsý var. Perþembeye kadar volatil olur piyasalar
    Ne gibi haberler gelebilir sizce?
    Ralliye girdiðimiz hissetmemiþtim.
    Hoþ adeldeki yükseliþten sonra bu cüzzi prime ben ralli deyemiyorum galiba.!
    Tavan kapatmamasý daha iyi sok hemen kamuoyuna acýklanmamýþ bir þey mi var diyor.

Adel havalar1500 seviyesine gelirse TNZPT de iklimler daha bi güzel olur.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •