Sayfa 311/709 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 5667 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. Başka hisselerde Defalarca Çok iyi olumlu sonuçlar aldığım teknik bir duruma dayanarak söylüyorum, 5-6 ay sürebilecek ve Endeks perfomansının epey üstünde güçlü bir yukarı hareketin yaşanacağını düşünyorum......

2.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    Yeni Zelanda da hastane grubu ihale kazanmışsız, ilaç Ülkemizde cefaks.
    https://pharmac.govt.nz/news-and-res...-08-30-tender/
    O sırada deva; lanet olası hisse.net gundileri bulmuş haberi!

3.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    temettüde imtiyaz var dimi bunda
    %10 evet çerez parası alıp kalanı sirkete birakiyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by uyuyan Yazıyı Oku
    O sırada deva; lanet olası hisse.net gundileri bulmuş haberi!
    Ayni ihaleyi genil alsa 3 gün ayni haberin kap'ini atarlardi

5.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    Yeni ilacımız için Avusturya, Almanya ve Hollanda satışı için 12,5/25/50 ve 75 mg formları için başvurmuşuz.Ülkemizde 25/50 mg formlar mevcut. Takipte olacağım!!!

https://www.ema.europa.eu/en/documen...annex-i_en.pdf
    Yerli ruhsat cikar cikmaz direk yurt dışına saldirmaya başlıyor demek ki burdan cikarmamiz gereken sonuç bu Revopag daha yeni ruhsati alınmıştı trde çünkü. Sirket güzel çalışıyor emeklerinin karşılığını alir satislari bol bol artar umarim temennimiz bu

6.  Alıntı Originally Posted by ugurkaptan Yazıyı Oku
    Yeni Zelanda da hastane grubu ihale kazanmışsız, ilaç Ülkemizde cefaks.
    https://pharmac.govt.nz/news-and-res...-08-30-tender/
    Rakamsal miktar nedir biliyormusunuz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Rakamsal miktar nedir biliyormusunuz
    Sayın işci74
    Rakamsal miktar bilmiyorum, bilende yoktur sanırım.Çünkü bizdeki gibi hasta garantili ihale değildir, ihtiyaca göre oluşacaktır. Ama ilacın pazarını anlamak anlamında 2023 Q2 ye baktığımda ciromuza katkı sağlan 11 ilacın içerisinde 6.sırada olduğunu görebiliriz.
    Son düzenleme : ugurkaptan; 16-09-2023 saat: 22:22.

Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    Değerli Ortak, bilgi için teşekkürler. Deva’nın kozmik odasını, kapalı bohçasını görmemize yardımcı oluyorsunuz.

Deva’nın, işini mevcut seviyelerde tutup 5-6 yıl sadece pazar kadar büyümesi için; ihtiyaç duyduğu ar-geci sayısı sıfırdır (0). Pazardaki konumunu mevcut trentte devam ettirmesi için; ihtiyaç duyduğu ar-geci sayısı 100-120 civarıdır (bkz ai ve koçak vb). Mevcut 400 ar-geciyi küresel pazar ve biotech için tutmaktadır. Ucuz işgücü ve devletin verdiği cömert teşvikler, Deva için muazzam avantajlı bir konjonktür sunmaktadır. Deva da bunu sonuna kadar kullanmaktadır. Bugünkü devadan makul zamanda bir kaç kat büyük deva çıkarma potansiyeline sahiptir. Mevcut ar-ge ekibinde; yönetimde Alman ekolü (1 Alman ve 1 Almanya + UK eğitimli) hakimdir. Gerektiği yerde Hintlilerden de yararlanmaktadır. Türkiyede yetişmiş ekip ise sektörün en iyileri arasındadır. Bu bilim insanlarının ve hocalarımızın hepsine şükranlarımızı sunarım.
    Sayın Maslak1
    Ben de bilgi paylaşımlarınız ve bilgiyi anlamlandırmak için yaptığınız yorumlar için teşekkür ediyorum. Forum ahalisi olarak çok şey öğrendik sizden.

Sayfa 311/709 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •