Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Gundi çok bilmiş yazılarından gına geldi.Şöyle dedim evet öyle oldu şimdide böyle diyorum yine ben bileceğim öyle olacak.Evet sen çok iyi biliyorsun.Yatırımcı dostusun senin sayende burda yüzlerce kişi milyoner oldu.Yeter mi mutlu olabildin mi?

Enflasyon rallisi dediğin terane nasıl başladı bir hatırlar mısın bir zahmet.İlk önce enflasyon patladı ev araba ne varsa roketledi.Hisseler yaklaşık 1 yıl süründü.Tezgahın kralını kurdular burda.Miletin elindeki hisse TL olduğu için döviz karşısında pul oldu emlak karşısında pul oldu her türlü mal ve hizmetin karşısında pul oldu.Bu hisse yatırımcısı eğitimli orta gelir gurubundan aklı başında insanlardı.İşte bunların elindeki servet yandaşlara trasnfer oldu.

Ne yapayım paramın erimesini nasıl durdurayım derken alt gelir gurubuna dahil oldu.

Aksini iddia ediyorsan laf salatası yapma koy 1 milyonunu 10 milyon yaptığın ekstreyi bizde helal olsun diyelim.
    Sana mı soracam ne yazıp ne yazmayacağımı.
    Kurallar orada..
    Yönetime şikayet edersin varsa bi yamuğum cezayı keser yönetim.

Sen daha iyi biliyorsan sen yaz biz okuyalım o zaman..
    Yoksa okuma yada başkalarının yaptığı gibi yasakla görme yazılarımı tamam mı?

Dün açtığım longların tamamını 8476.....kapatıldı....

3. Badem spor güzel bir formasyon çiziyor şuanda boğalar mı girer ayılar mı ortada herşey kıvırıp duruyor HACİM için , hacimler tırt kalmaya başladı bakalım bugunun talihlisi kim olacak
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Spot hisse

SAHOL hacmi görece daha yüksek, oradan mazot ikmali yapıyor olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yumurtalı pide parsı çıktı mı reis
    Akşam pazarı ucuzluğu olursa içli köfte ile yanında buz gibi kola içeriz Ayasofya abi maç daha yeni başladı, konu komşu tüm mahalleliyi toplarım buraya, yeterki ışığı görelim
    Hamdım Piştim Yandım

6. Bak ben o tezgahın nasıl kurulduğunu bir örnekle açıklıyayım.Öyle hikaye anlatmayacağım yaşadığım tecrübeyi aktaracağım.Belgeli ispatlı.

Elimde 1.5 milyon lot Hurgz hissesi vardı.Ortalamam 1.80 tl.Demirören çağrı fiyatı olan 0.54 cent i ödemeden şirketi satın aldı.Bu satınalma karşılığında ziraat bankasından araziler falan aldı.Sonra yatırımcılar olarak dava açıldı çağrı olmadan satış yapılamaz diye.Uzun dava süreci sonrasında önce mahkeme ve daha sonra da danıştay çağrı yapılması zorunludur dedi.Bizde en nihayetinde hakkımızı alacağız diye sevindik.

SPK hiç duyulmamış bir karara imza atarak çağrının sadece ilk davanın açıldığı andan bu ana kadar hisseleri elinde tutanların alabileceğine dair karar aldı.Yani kimse faydalanamadı.Yani hukuk ve adalet gukuk olduysa bir memlekette sermayenin üzerine en nihayetinde bir bardak soğuk su içersin.ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR diye boşuna dememiş eskiler.Yani bu borsa özellikle de yabancı yatırımcılara kapandığı fonların ülkeyi terk ettiği andan itibaren azıcık olan itibarınıda sıfırladı.Ve adam çarpmanın merkezi oldu.

7. İstanbul Alman Lisesi mezunlarının 2012 yılında %40'ı yurt dışına giderken, 2022 yılında %99'u yurt dışına gitti.

karakemal buna ne kulp takıcan...

giderlerse gitsinler...

bizim afgani suriler bize yeter mi dicen...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Bak ben o tezgahın nasıl kurulduğunu bir örnekle açıklıyayım.Öyle hikaye anlatmayacağım yaşadığım tecrübeyi aktaracağım.Belgeli ispatlı.

Elimde 1.5 milyon lot Hurgz hissesi vardı.Ortalamam 1.80 tl.Demirören çağrı fiyatı olan 0.54 cent i ödemeden şirketi satın aldı.Bu satınalma karşılığında ziraat bankasından araziler falan aldı.Sonra yatırımcılar olarak dava açıldı çağrı olmadan satış yapılamaz diye.Uzun dava süreci sonrasında önce mahkeme ve daha sonra da danıştay çağrı yapılması zorunludur dedi.Bizde en nihayetinde hakkımızı alacağız diye sevindik.

SPK hiç duyulmamış bir karara imza atarak çağrının sadece ilk davanın açıldığı andan bu ana kadar hisseleri elinde tutanların alabileceğine dair karar aldı.Yani kimse faydalanamadı.Yani hukuk ve adalet gukuk olduysa bir memlekette sermayenin üzerine en nihayetinde bir bardak soğuk su içersin.ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR diye boşuna dememiş eskiler.Yani bu borsa özellikle de yabancı yatırımcılara kapandığı fonların ülkeyi terk ettiği andan itibaren azıcık olan itibarınıda sıfırladı.Ve adam çarpmanın merkezi oldu.
    Ne yapalım şimdi..
    Böyle şeyler bu borsa tarihinde ilk defa mı oluyor..
    Hemen elimizdeki herşeyi satalım mı..

Yada bunun müsebbibi ben miyim..Ben mi kurdum bu tezgahı...

Başka yerden canın yanmış gelmiş bize kükrüyorsun..

Tamam da..

eee yani...?

Nedir şimdi.
    Satıp çıkalım elimizdeki hisseleri..
    Ne yapalım..
    Hani gına geldi idi ya benden..

Bi fikir de sen ver o zaman.

Allahım kimler uğraşıyoruz şu forumda ya..

Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •