Sayfa 649/1001 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kural seti çok değişmedi.

Bana göre EKGYO, ENKAI, KOZAA, ODAS çıkabilir.

KONTR girebilir.

Borusan nefesi yetmemişti, TTRAK da son anda girmeye çalıştı.

Ortalama piyasa değerine de bakıyor olabilirler.

Temel analiz de yapılmalı yoksa insanlara zorla çok güçlü olmayan firmaları alıp satmaya zorluyorlar.

Başka bir grupta bu tip hisseler toplansın deniyor ama bana göre kasten bu tip hisseleri koyuyorlar ki gerektiğinde indirip çıkarabilirsinler.
    Kozaa yanına tav da çıkabilir .
    Girenlere de sanki oyakc şanslı dediğiniz kontr la beraber.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sen çuvalda mısın ALPER ? Yoksa çuvalın dışında mı ?
    Ben cuvalsiz duramıyorum abi. Kah o cuval kah bu cuval

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi senin boru adam olacak gibi buna bir kız bulup çifte düğün yapalım
    Hisse o gün hareketlendi tepesini geçemedi, bilanço gelince bakmak lazım. Bu hisseye kredi vermiyorlar paran bağlanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sorunun samimi olduğunu düşünerek yanıt vereyim ne yapalım diyorsun;

Gerekli bilgi birikimine ve sermayeye sahipsen kendi işini kur.Her zaman kendi işinin kralısındır ve çarpılma seviyesini en düşük tutabileceğin alan kendi işindir.İşini büyüt üretken ol,.yılma

Maaşlı çalışansan ve sermayen yoksa zeten hiç bir çıkış yolun yok artık.Ev alamazsın araba alamazsın.Yapabileceğin en güzel şey anı yaşamak git ye, gez toz bugününü güzel yaşa.
    Kendi işini kur..
    Öyle basit bişi mi.
    Sen kurmuş BELKİ olabilirsin..
    Milyonlarca insan herkes kendi işini kursa..
    Kim çalışacak..
    Dediğiniz ekonominin en temel kuralına ters.
    Diğer yandan bu şu demektir.
    Herkes kendi işini KURAMAZ zaten..
    Memlekette hukuk guguk oldu ise nasıl iş kuracaz..Yoksa bu tezgahın ortağı olun mu diyorsunuz?.

Bu ülkede milyonlarca maaşlı çalışan var..
    300 500 1 milyon birikimleri var..
    Onlar da paralarını haracasınlar bitene kadar sonrada kendilerini denize tutup atsınlar yada intihar mı etsinler ..

Ciddi ciddi bu mu fikriniz..

5 senedir memleket çöktü algısı ile herkesi korkuttunuz.
    Millet in birikmiş parasıda nakitte bekleye bekleye korkutula korkutula eritildi..
    Sonra tezgah..

Sonra burada çıkıp bu tezgahı anlatan ben gibi adamlara gelip kininizi kusuyorsunuz..

Eğer bir tezgah varsa bi tarafında memleket çöktü herşey bitti ne ev ne araba alınır borsadan kaçın diyenlerin hiç mi bu tezgahda dolaylıda olsa payı yok..

Evet ciddi ciddi sormuştum ama aldığım cevap sorduğuma pişman ettiren türden..

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kozaa hanına tav da çıkabilir .
    Girenlere de sanki oyakc şanslı dediğiniz kontr la beraber.
    Herifler yükseltemeyecekleri hisseleri sokmuyorlar, TAVHL'de Fransızlar çağrı yapmadı, yükselmesini şimdilik istemezler bence. Çıkarabilirlerse endeksten çıkarmak isterler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kendi işini kur..
    Öyle basit bişi mi.
    Sen kurmuş BELKİ olabilirsin..
    Milyonlarca insan herkes kendi işini kursa..
    Kim çalışacak..
    Dediğiniz ekonominin en temel kuralına ters.
    Diğer yandan bu şu demektir.
    Herkes kendi işini KURAMAZ zaten..
    Memlekette hukuk guguk oldu ise nasıl iş kuracaz..Yoksa bu tezgahın ortağı olun mu diyorsunuz?.

Bu ülkede milyonlarca maaşlı çalışan var..
    300 500 1 milyon birikimleri var..
    Onlar da paralarını haracasınlar bitene kadar sonrada kendilerini denize tutup atsınlar yada intihar mı etsinler ..

Ciddi ciddi bu mu fikriniz..

5 senedir memleket çöktü algısı ile herkesi korkuttunuz.
    Millet in birikmiş parasıda nakitte bekleye bekleye eritildi..
    Sonra tezgah..

Sonra burada çıkıp bu tezgahı anlatan ben gibi adamlara gelip kininizi kusuyorsunuz..

Eğer bir tezgah varsa bi tarafında memleket çöktü herşey bitti ne ev ne araba alınır borsadan kaçın diyenlerin hiç mi bu tezgahda dolaylıda olsa payı yok..

Evet ciddi ciddi sormuştum ama aldığım cevap sorduğuma pişman ettiren türden..
    Bu yazından anlıyorum ki senin doğruya ulaşmak gibi bir niyetin yok.Donkişot gibi yel değirmenleri arıyorsan kendine.Kolay gelsin sana

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Herif faiz maliyetini kurtarmak için daha volatil piyasa yapmak durumunda, faizden kaybedip Al-Sat'tan kazanmayı planlıyor.
    Buna katılıyorum.. Oyun da onun istendiği gibi oynandığı için her halikarda faizden çok daha fazlası avucunda..
    İlaveten yapmak zorunda olduğu başka bir şey daha var...Daha fazka ky yi piyasaya sokmak..
    Verebileceği seviyenin bile belli olduğuna eminim ama ispatlayamam

Azerbaycan: Karabağ'da antiterör operasyonu başlatıldı

Azerbaycan, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatıldığını açıkladı. Açıklamada, "Siviller ve altyapı tesisleri hedef alınmıyor, yalnızca meşru askeri hedefler yok ediliyor." denildi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 649/1001 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •