Sayfa 705/1001 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Viop LIV

1. Kadir Koçak
    @_Analizci_
    Bir teknik analiz kursu açsam,

3 gün sürecek ve yüz yüze olacak.
    2 gün teknik analiz 1 gün temel analiz

Eğitim sonrası destek de olacak,
    İstediğinizde telegram dan ulaşıp soru sorabilecek, çalışmalarınızı gösterip fikir alabileceksiniz.

Eğitim ücreti 5 bin TL olarak belirledim.

Ciddiyim bu espri değil katılır mısınız
    Sayıyı göreyim ona göre karar vereceğim.
    ÖS 3:09 · 20 Eyl 2023
    ·
    240,7B
    Görüntülenme

biz memede dün bedava verdik teknik analiz eğitimini böyle bir yer.
    eğer tepkiçekerse bu vatandaş eğitim ücretini bir yer söyleyip bağışta bulunucaz diyebilir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    @Bozkurt.. patron trend durumu nedir bugünkü hareketlerde ipucu . var mıydı.. 5k yoluna girdi mi endeks?
    Endekiste düzeltme devam ediyor görüntü itibariyle, yarın ne olur bilemeyiz ama yılanoğlusu kafayı büktü, bu durum ons a yarar gramaltıncılara zarar
    Ayafısfıs bilezük alsın düğününü rahat yapsın, biliyon ben herkesin göynü hoş olsun isterim sel abi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bak memed gün sonu tatlımızı yiyip kalkıyoruz grafta 3 tane formasyon oldu üçgen,2 li dip ( geldim burada uyardım arkada) en son tobo ile bitirdik bunları gören teknikçi 2 türlü ekmek yedi hala beceremediğin için yok diyebilirsin bugunkü menüyü normalde yazmamam gerek burada bizimde oyunumuz bozuluyor , ama sabah sana yazmıştım içindeki şeytanı çıkaracam diye hesabımız kapandı.
    dip not 7795 üzeri 15 dk barlarda 7900 tobo hedefim.
    kolay gelsin
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

dolar bazlı diğer takip ettim graf tepede obo yaptı ona göre pozisyon yönetiyorum gün içi , bugun bir tepki geldi yalnız nefes alabilmesi için 2.95 üzeri kapanışlar gerekli bu kapanışları yapamadığı sürece bu hareketler tepki olarak kalır obo formasyon hedefi 2.77 bandı.
    dün üsteki tobo yu graflamıştım bugun hedefine geldi ,
    yarın günlük dolar bazlı grafımızdaki obo yu takip edicem.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Fed faizi değiştirmedi.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekiste düzeltme devam ediyor görüntü itibariyle, yarın ne olur bilemeyiz ama yılanoğlusu kafayı büktü, bu durum ons a yarar gramaltıncılara zarar
    Ayafısfıs bilezük alsın düğününü rahat yapsın, biliyon ben herkesin göynü hoş olsun isterim sel abi
    tşk ederim patron bugün yuzyılın rallisinden bahsetmiştin ondan bir sormak istedim. bistin 50. yılında 50k beklentim var benimde.... 1986 da kurulmuş sanırsam 2036 da 50k endeks nasıl? )
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konu komşu tüm mahalleli ile milyon dolarlık soruyu konuşuyorduk, tam o sırada şahit abi geldi konudan habersiz olunca direk fosfosu benim baskıladığımı düşündü suçu attı üzerime ordan destek alan ayafosfos gara oğlanları çıığırdı derken orda film koptu netice itibariyle aradan iki zopada ben yedim
    O değilde yarın mertabimin anektarı gider diyom ben
    Mert abide hiç anahtar kaptiracak göz var mı yahu
    Amma benim planım söyle. Saat 13.59 a kadar 8300 altına vermezse sortlari kapatirim. Geçen gün 8260 a verecek diye kapatmadım bi kamyon paradan oldum. Faiz sert artar da bankalari çizmeye kalkarsa sortlama planım var. Karara kadar 8300 altına verirse oraya stop koyar çekirdek citlerim palanin planı yarın bankalari halka arz etmekmis gibi geliyor bana ha ben böyle yazdıysam kesin tersi olur. Ona göre seettir iste

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    tşk ederim patron bugün yuzyılın rallisinden bahsetmiştin ondan bir sormak istedim. bistin 50. yılında 50k beklentim var benimde.... 1986 da kurulmuş sanırsam 2036 da 50k endeks nasıl? )
    Du bi ralli malli milleti ürkütmüyelim daha ben sepet yapmadım, millet hucum eder bize mal kalmaz.
    2022 de 2 bin 5 yüz 2023 de 7 bin 5 yüz ortalama desek, içler dışlar çarpımı orantılarsak 2036 da aşağı yukarı 107 bin 5 yüze falan denk geliyor , endekisten bi sıfır daha atmak icabeder benim mahdum köşeyi dönücek kerata
    Hamdım Piştim Yandım

8. aynen mahdumun durumu iyi maşallah .. sen yinede kıyıya köşeye lot sakla her ihtimale karşı satarsa.. falan arkasından bakıp üzülmesin.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 705/1001 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •