Sayfa 985/1003 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. 500 baz puan artış. Piyasa beklentisine paralel. Borsa ve döviz için olumlu.

2. Gram ..... yok inan ki... 500 ile 750 arasındaki fark 2,5 puan ama yaratacağı psikolojik etki kat ve kat olacaktı...

Akılları sıra beklentiye uygun hareket ettiler...

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Çok merak ediyorum inadına faiz indirdikleri periyotta bu faiz indirme stratejisiyle ekonomide ne elde edildi, faiz sebep enflasyon sonuçtur iddiasında nasıl bir aşama kaydedildi, ne işe yaradı, bunu bilimsel olarak, somut bir şekilde anlatacak, izah edecek bir yetkili yok mudur bu ülkede?
    Evet o dönemde faiz indirilmesi gerekiyordu çünkü şu şu şu elde edilecekti, sonra tekrar kademeli yükselişe geçecektik, vs. şeklinde bir açıklama var mı?
    O dönemde faiz indirilmesi gerekiyordu çünkü seçmene din pazarlanması gerekiyordu...

4. hah işte şimdi mevduat faizlerini düşürün, bizde sistem böyle, şaşırtmayın bizi.

5. Bu faiz artırımının ardından umarım tl kkm faizlerini % 25 de sabit bırakmaz bankalar.

6.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Bu faiz artırımının ardından umarım tl kkm faizlerini % 25 de sabit bırakmaz bankalar.
    mevzuat gereği alt limit mb faizi oluyor. yarın tamamı yuzde 30 olmalı

7.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    mevzuat gereği alt limit mb faizi oluyor. yarın tamamı yuzde 30 olmalı
    Hocam ben o mevzuatı nedense kkm için değiştireceklerini düşünüyorum.Umarım yanılırım.

8.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hocam ben o mevzuatı nedense kkm için değiştireceklerini düşünüyorum.Umarım yanılırım.
    değiştirmeleri demek kkm yi fiilen bitirdik demekle eş değer, yani tüm paranın dövize kayma riski var. çok büyük risk olur.
    İnsanları isteyerek çıkmaya yöneltecek tedbirler olmadıkça diğer her uygulama aşırı riskli görünüyor.

Sayfa 985/1003 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •