Abka abi buraya gelmeyi bıraktığında bulmuştur diye düşeceğiz o zaman. Abka abi şahit gibi şöyle TC hesap numarası olan bir paylaşım yapta öğrenelim
Abka abi buraya gelmeyi bıraktığında bulmuştur diye düşeceğiz o zaman. Abka abi şahit gibi şöyle TC hesap numarası olan bir paylaşım yapta öğrenelim
Sanssız bedevi gibi Yazdığına göre ons almış çarpılmış, demek ki robotlar tüm enstrümanı ele geçirmiş.
Ben olsam petrol stoklardım, rezervler iyice azalmış deniliyor, az ve nadir olan değerlenir bu dünyada
Hamdım Piştim Yandım
Elon musk olsun cinliler olsun elektrikli araç pesinde koşarken; almanlar ölçüm aletini nasıl kandırırız diye oyun peşinde idi.Originally Posted by pisyedili01
Genel olarak böyle ahlaksizliklar cezasız kalmıyor arkadaşlar. Alman oto sektörü çok sıkıntılı zamanlar bekliyor. Dolayısıyla da tüm Almanya yi diyebiliriz.
Yerli elektrikli araç girişimcisi var.
Almanlar, Fransızlar ve İtalyanlar yıllarca benzinli ve dizel teknolojilerine yatırım yaptılar Yöneticileri de aynı süreçten ilerledi ve yönetici oldu, fabrikalarında yerleşim planları ve ekipmanları da ona uygun. Yeni sisteme geçmeleri çok sancılı olacak diyordu.
Virtus Çelik sahibi sürekli kömürlüden elektrik ark ocağı sistemine geçmemiz gerekiyor diyor. Orada da sancılı bir süreç olabilir. Öte yandan yüksek kalite çeliklerde içindeki materyalin çok hassas olması isteniyor hurdadan çelik daha alt düzey alanlar için uygun deniyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ben çok iyi bıçak bilerim.
En iyi çelik isveç çeliğidir. AEB-L diye geçer. Ne çok sert olup kırılır ne çok yumuşak olup çok biley ister. Çeliğin granülleri diğer çeliklere göre daha ufaktır bu nedenle çok iyi bileylenir ve çok iyi ağız tutar. Paslanmaz. Paslanan çeliklerden de çok iyi bıçaklar yapılır ama bakımı uğraştırır.
AEB-L bıçağım var 3 4 tane, birisi Japon yapımı. Muhtemelen evimdeki en değerli şey olabilir ama bıçak deyip geçiyor tabi bilmeyenler, bilmeyen ne bilsin demi.
Yer İmleri