Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
Ucuz kelepir senet kalmamış.
Elimdeki hisseler, hak ettiği değeri bulduğu için, son 2 haftadır, Bist-100 içinde, arayışlara girdim.
Ama yok.
Nerdeyse hepsi ya hak ettiği değerde, ya da hak ettiğinin çok çok üstünde.

Eeeeeee netcezzz şimdi

Emlak balon, arsa fazla balon, otomotiv mega balon.
Bist balon.
Faiz, enflasyonun 40 puan altı.
Döviz, KKM nedeniyle, kıpırdayamıyor.

Oyun kilitlendi.
Kilit açacak oyun lazım ama ????????

Eskiler paran var derdin var derdi, hakketten de paran var derdin var.
Netcezzzzz bu parayı gayri
Ben çoğunu sattım çok az var elimde,halka arzlarlan idare ediyorum,çünkü senetlerin çoğu uçuk rakamlarda,mıpaz,bende hala 82 krş gözüküyor,2 tl cıvarı okutmuştum şu sıralar 48,adel beni usandırmıştı 25-30,peşi 700,şu sıralar 500 takılıyor,doktada öyleydi 20-25 beni usandırmıştı şu sıralar 80-90 takılıyor,en ironisi celal aganın hisseleri,5/2-20/1 fiatına okutmuştum,arada sırada trade imkanlı verdiğinde trade yaptım,mesela 30 üstünde olan snpam 9 gösterdiğinde yumulduk zar zor 16 postaladık,çünkü beni çok yormuştu,şimdi 60,böyle 100'lerce hisse geçti elimden,eğerki satmasaydım şimdi satsaydım zenginler kulübündeydim,iyi kazandım derken demekki süperinde süperi varmış,ama gocunmuyorum,çünkü batmakta vardı,2010 sonrası borsaya hiç güvenmedim halada güvenmiyorum,sadece kısa vadelerlen trade yapıyorum,düşükten al az yükseldimi postala.mesela traderlik adel aldım 1 saat önce 530 üstüne attığı an postaladım gitti,çok iyi takip ederim hisseleri,fırsatını bulduğumda yüklenirim...ytd.