Sayfa 424/1001 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Audiye binmiyorum ama audiden inilip halk ekmek alınır yani. Bunu örnek veren arkadaşlar orada ucuz kötü ekmek satıldığını sanıyor..
    yahu ülkede ferrariye lpg takan var, neyin göstergesi olabilir, adam maybach'ten inip ekmek alsa neyi ifade eder, olay zaten halk ekmek ürünleriyle ilgili değil ki..!!

Osmangazi Köprüsü'nün geçiş ücreti 1.416 TL.

İşletmeci firmalar 190 TL’yi köprüden geçen taşıtlardan; kalan 1.226 TL’yi ise, Hazine’den (Vatandaşın cebinden) tahsil ediyor.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Audiye binmiyorum ama audiden inilip halk ekmek alınır yani. Bunu örnek veren arkadaşlar orada ucuz kötü ekmek satıldığını sanıyor..
    Bunu

MEDYA bu duruma getirdi

Muhalif kanalları aç halk ucuz ekmek kuyruğunda haberleri

Halk ekmek’i sadece FAKİR insanların ekmek aldığı yer olarak gösteren, empoze eden muhalif medya.

En hijyenik, en iyi üretim yapan yerdir Halk Ekmek

Direkt denetleyenlerden ilk ağızdan aldığım bilgi.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    reha bey 85 milyonda bir kaç bin denyonun Iphone kuyruğuna girmesine bakıp
    memlekette çok para var diyorlar yahu 100 milyon insan 1 trilyon dolar milli hasıla yaratamıyorsun
    hala kendimizi çöplükteki horoz zannediyoruz mültecilerle nüfusumuz 100 milyon üstünde, üretime de tüketime de katkıları var..

Efendim, kıçımın kenarından az büyük (35.000 Km2) yerde Türkiyenin 2 misli GSYIH var, hala bizim ahali zart zurtlan avutuluyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Konu maalesef götünden anlaşılmış, Audi A6'dan inip kimse karda kışta, güneşin altında o kuyruğa girmez, bu kadar basit.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. ABD bankaları zenci tarağını tutabilir.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Efendim, kıçımın kenarından az büyük (35.000 Km2) yerde Türkiyenin 2 misli GSYIH var, hala bizim ahali zart zurtlan avutuluyor.
    Üşenmedim baktım Kanada ile eşit Italyadan büyük bu GSYIH, onlarda hükümetlerine fırça atabilirler.

Türkiye 906 milyar dolar gaymecik GSYIH sahip.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 424/1001 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •