Sayfa 425/1001 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İmamoğlu’ndan Bilal Erdoğan’a yanıt: Git işine diyeceğim, işi de yok ki

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini “İstanbul iyi yönetilmedi. Bu adam yan gelip yattı” diye eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a verdiği yanıtta "Bu sözü kim söyler? Bu sözü 40 yaşını geçmiş, hâlâ baba eline bakan, işsiz güçsüz biri söyler. ‘Gitsin, işine baksın’ diyeceğim ama işi de yok ki" ifadelerini kullandı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...ok-ki-7817086/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. İstatistik önemli bir bilim dalı, herkes onu kullanmalı.

Dön dolaş aynı yere geliyor/gelmiş mevzu.

Çıkar telefonunu göster!!!

Adam saatin bedeli elden teslim alınmıştır diye pusula yazıp not kağıdına...altına imza attı yaw...kaç yüz bin euroydu saat unuttuk.

Millet hala...neyse...

Şu, her şeyin güllük gülistanlık olduğunu, varlık içinde yüzüldüğünü ima eden arkadaşlar(çözemiyorum, şayet öyleyse eğer), neyse tam olarak iddiaları, şöyle derli toplu, giriş gelişme sonuç, veriye de dayanarak yazsalar da okusak, katılsak, kısmen katılsak, şerh düşsek, itiraz filan etsek, kapsamı ülke geneli olsa, veya sadece toplumun bir kesimine (hangi yüzdeyse o) dair olsa, o kapsamda tartışsak, neyi anlatmaya çalıştıklarını anlasak....iyi olurdu.

Asgari ücretli çalışan sayısı 10 milyon, emekli sayısı 15.75 milyon, 11 milyonu açlık sınırı altında emekli maaşı alıyor yani 13.000 TL, (bekar çalışan aylık yaşam maliyeti 15.000 TL)

Bu skaladakilerin toplamı; 21 milyon kişi, ekleyin 4 milyon işsizi çok afaki rakam ama, 25 milyon kişi aç, teknik olarak.

Ekleyin 22,5 milyon çocuğu= 47.5 milyon, toplaya toplaya gidin, memuru ekleyin 5 milyon etti 52.5 milyon, asgari ücretten yüksek alan işçiyi ekleyin 6 milyon kişiymiş, etti 58.5 milyon, emeklilerden açlık sınırı üzeri alanları ekleyin +4.57 milyon, 63 milyon, ülkenin %75 i yani, engellisi, çiftçisi yok içinde..devam edin toplam nüfusa yaklaşmaya çalışın, işsiz sayısına dahil olmayan emekli de olmayanlar v.s. manzara bu.

Yoksulluk sınırı 39.887 imiş, hadi yüksek 22.000 diyelim, en düşük memur maaşı olsun, buyurun gerisini hesaplayın...Kaç milyon kişi/aile aç kaç milyonu yoksul bu ülkede...tam olarak neyden bahsediyoruz.

Yapmayın...
    Son düzenleme : Achiles; 30-09-2023 saat: 21:30.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Adam saatin bedeli elden teslim alınmıştır diye pusula yazıp not kağıdına...altına imza attı yaw...kaç yüz bin euroydu saat unuttuk.

Millet hala...neyse...

Önemli olan kağıt idi, peçeteden hallice dendi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. dallamalar azınlık örneklerine bakarak bir genelleme yapıyorlar
    itiraz gelince olayı halk ekmek argümanına döndürmeye çalışıyorlar
    sen örneği ister et balık kurumu yap ister tansaş, konu kurumların ürün kalitesiyle ilgili değil ki..
    yıllarca halk ekmeğin alım ihalelerine girmesem bana anlatacaklar nasıl bir kurum olduğunu..

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Önemli olan kağıt idi, peçeteden hallice dendi...
    Yaşandı bunlar bu ülkede...trajikomik...bi abi vardı, yaptım yaptım diye tam devam edecekti ki, arkadan bir el uzanıp ağzını kapadı. TV lere çıkıp doğruladı da sonra bu abi telefon kayıtlarının hepsi doğru dedi...

Dedi de...neyse....aşırı ileri demokrasiye geçtik...fazla da şaapmayalım

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Audiye binmiyorum ama audiden inilip halk ekmek alınır yani. Bunu örnek veren arkadaşlar orada ucuz kötü ekmek satıldığını sanıyor..
    Bu zamanda en güvenilir halk ekmektir,fırınlarda ki ekmeği biriside incelenmiyor,laboratuvar ortamında kimnb8lir neler çıkar.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Vajinasını tokatlayan ablayı paketlemişler....olaylar olaylar

Sosyal medyada insan kendi kendini ihbar eder mi yaw...kim kiminle napıyor daha tam çözemedim ama...bu hafta sonunun magazin konusu oldukça baskın..yapacak bi şey yok

Oynadığımız lig tam burası...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 425/1001 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •