Alýntý Originally Posted by Oralet_Osman Yazýyý Oku
Sn delimeli,
Oyak grubuna baðlý bir kuruluþ olan Hektaþ'ýn yatýrýmlarýnýn finansmaný konusunda Levent beyin nasýl bir dahli ve yanýltmasý olabilir açýklayabilir misiniz rica etsem?

Levent bey, þu firmayý alalým, þu arsayý alalým, þu firmaya ortak olalým diye gerekçelerini de dosyaya koyarak sunum yapar, YK'na sunar, finans bölümünden olur alýrlarsa onay verilir benim bildiðim bu iþlere. Yani Agriventis'i almamýz hataymýþ tarzý bir söylem olabilir mi, Levent bey tek baþýna karar vermemiþtir herhalde tüm bu satýn alým ve yatýrýmlara deðil mi?

Burda bir suçlu var mý ondan da emin deðilim þahsen. Bu yatýrýmlarýn geri dönüþü 4 ayda olacak demedi hiç kimse bize, yanýlýyor muyum?

Belki de ani deðiþen ekonomik þartlar buna sebep olmuþtur, hiçbir þirket 6 ayda 1.25 milyar lira finansman gideri ödemek istemez sonuçta. Syg
Sn Oralet_Osman ben Levent Bey in çok heyecanlý oluþunu kastetmiþ ve bu heyecanýn OYAK yönetimini de ayný anda bir çok yatýrýma evet demelerine yol açtýðýný söylemeye çalýþmýþtým. Tabi burada sadece Levent Beyi deðil OYAK yönetimini de bu finansal sýkýntýlarý zamana yaymadýklarý için eleþtiriyorum. Sonuçta þirket finansal sýkýntý yaþýyor. Peki bu çözüm uygun mu? Bence uygun.

21061110AG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.