Sayfa 121/705 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 5638 madde; 961 - 968 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. Sn delimeli,
    Oyak grubuna bağlı bir kuruluş olan Hektaş'ın yatırımlarının finansmanı konusunda Levent beyin nasıl bir dahli ve yanıltması olabilir açıklayabilir misiniz rica etsem?

Levent bey, şu firmayı alalım, şu arsayı alalım, şu firmaya ortak olalım diye gerekçelerini de dosyaya koyarak sunum yapar, YK'na sunar, finans bölümünden olur alırlarsa onay verilir benim bildiğim bu işlere. Yani Agriventis'i almamız hataymış tarzı bir söylem olabilir mi, Levent bey tek başına karar vermemiştir herhalde tüm bu satın alım ve yatırımlara değil mi?

Burda bir suçlu var mı ondan da emin değilim şahsen. Bu yatırımların geri dönüşü 4 ayda olacak demedi hiç kimse bize, yanılıyor muyum?

Belki de ani değişen ekonomik şartlar buna sebep olmuştur, hiçbir şirket 6 ayda 1.25 milyar lira finansman gideri ödemek istemez sonuçta. Syg

La hiç değilse 200 ema üzerine bari yerleştirin artık
    Endeks daha ne kadar yardım edecek
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

27-30 arasi cok fazla direnci var. 50-100-200...

----
    Bir de Soda'nin 30'a girisi ile karsilastirin.

Sise senelerce Soda'ya ekledi, semirtti, buyuttu. Yatirimcisini soguslemedi. Yatirimcisi zaten halka arzdan almis, sirkete parasini vermis. Bir daha cebine el atmaya gerek yoktu. Her sene bedelsizini temettusunu verdi. Ulke batarken yuz milyonlarca dolar kar acikladi.

Satis yaparken de boyle allem kallem etmedi. %26'sini satiyoruz dedi. Satista hisse inmedi, aksine 2 katina cikti. Cunku gercek satisti, piyasadaki insanlarin ustune bosaltma degil.

Lokum gibi sirketmis, kiymetini bilmemisiz. Kainatin en fazla gazlanan hissesinin su ortamda degeri Hektas + Sasa + 3 tane banka kadar olmustu muhtemelen. +1 de holding. Ve inmezdi.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    27-30 arasi cok fazla direnci var. 50-100-200...

----
    Bir de Soda'nin 30'a girisi ile karsilastirin.

Sise senelerce Soda'ya ekledi, semirtti, buyuttu. Yatirimcisini soguslemedi. Yatirimcisi zaten halka arzdan almis, sirkete parasini vermis. Bir daha cebine el atmaya gerek yoktu. Her sene bedelsizini temettusunu verdi. Ulke batarken yuz milyonlarca dolar kar acikladi.

Satis yaparken de boyle allem kallem etmedi. %26'sini satiyoruz dedi. Satista hisse inmedi, aksine 2 katina cikti. Cunku gercek satisti, piyasadaki insanlarin ustune bosaltma degil.

Lokum gibi sirketmis, kiymetini bilmemisiz. Kainatin en fazla gazlanan hissesinin su ortamda degeri Hektas + Sasa + 3 tane banka kadar olmustu muhtemelen. +1 de holding. Ve inmezdi.
    @yucin abi boşuna gazlamamış o kadar

5. hektaşın günlük hareketleri bana hep bu manşeti hatırlatır

Şu Tarkim in (SADECE BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ VAR) hareketini
    gördükten sonra
    ferbis in halka arzı BENCE kesinlikle beceriksizlikten değil
    istedikleri bekledikleri şartlar olgunlaşmadığı için
    öteleniyor diye düşünüyorum.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    hektaşın günlük hareketleri bana hep bu manşeti hatırlatır
    Gs nin teknik direktörü Skibbe (okunuşu Sikip) için atılan manşeti de hatırla.

Başarısız bir sezondan sonra Cem Uzanın gazetesi Star, Skib bıraktı diye manşet atmıştı. Bazıları eski gn müdürler için aynı şeyi düşünüyor olabilir

8.  Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Şu Tarkim in (SADECE BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ VAR) hareketini
    gördükten sonra
    ferbis in halka arzı BENCE kesinlikle beceriksizlikten değil
    istedikleri bekledikleri şartlar olgunlaşmadığı için
    öteleniyor diye düşünüyorum.
    Niye ki? Förbiz de 20 tavan çekse, Oyak 20. Tavanda 6 mn lot satsa, ohşşşş, 3 Förbiz parası kazanır

Sayfa 121/705 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •