Sayfa 1559/2493 İlkİlk ... 5591059145915091549155715581559156015611569160916592059 ... SonSon
Arama sonucu : 19937 madde; 12,465 - 12,472 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Rusya Tam Ölçekli Nükleer Savaş uyarı simülasyonuna devam ediyor.

Rusya, ülkesinin tamamında büyük bir Nükleer Savaş tatbikatına başladı.
    Bu Nükleer Savaş tatbikatları müdahaleyi, iletişimi, komuta ve kontrolü test ediyor ve aynı zamanda tüm sivil savunma yapılarını da kapsıyor.

2. Mert Başaran
    @MertBasaran_inv
    ·
    4d
    Dolari olan dolari bozmadan bu ons rakamı ile çapraz kurla altına geçebilir! Unutma altin bu kadar düşüşe rağmen 1 yılda dolar bazi %12 yaptı...dolari altına döndürmek için güzel noktalar olabilir! Ama uzun vade için! Yarin düşünce ay ay mahvoldum diyenlere uymaz

3. Kemal Kılıçdaroğlu:

"Kadın erkek eşitliğinde CHP olarak bir devrim yapacağız. Kurultaya götüreceğim, fermuar sistemi gelecek, bir kadın bir erkek. Hiç endişe etmeyin."

4. https://halktv.com.tr/yasam/hastaned...nlarca-773856h

Hindistan'ın Maharaşta eyaletinde bulunan bir hastanede 4 gün içinde 16'sı bebek olmak üzere 31 kişi henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı yaşamını yitirdi, onlarca hastanın durumu ise kritik... Esrarengiz ölümlerin araştırılması için komite kuruldu.
    Enfeksiyondur. Baska ne olabilir?

5. Karabağ'da sivillere yönelik şiddete ilişkin herhangi bir rapora rastlanmadı. Altyapı tahribatı veya hayvan ölümü görülmedi. Hastane, konutlar, okullar, kültürel ve dini yapılar zarar görmedi.

- BM sözcüsü Stéphane Dujarric
    Bakalım Mel Gibson ne diyecek?

6. "Helal hisseler" demiş.

7. GENÇ ADAMIN EVLİLİK KARARI
    Genç bir adamın dört kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu.
    En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi.
    Her birine 1000$ verdi ve;
    “Bu parayı istediğiniz gibi harcayın” dedi..
    Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde söyle dedi:
    - Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!
    İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini, en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve söyle dedi;
    - Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacağım.
    Üçüncü kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir süre içerisinde para kendini ikiye katladı ve bu parayı da çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek söyle dedi;
    - Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni seviyorum!
    Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi;
    - Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir sürü kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım.
    Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti.
    Karar vermek için epey bir süre düşündü…..
    Düşündü…..
    Düşündü…..
    Ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi…

8. Dr. Yüksel Hoş | Jиуксел Xoш
    @yukselhos
    Devlet Bahçeli'nin bu çıkışı çok makul bir tanım ve kendisinden kaynaklı bir şey değildir diye düşünüyorum. Yani devletin derinlerinden bunu fısıldaması söylenmiş olmalıdır ki Karabağ zaferi sonrasında bunu bekliyordum.

Zira bu "Kıbrıs Devleti" kelimesi çok ciddi düşünülmüş bir aklın sonucudur. Doğrudur ve isabetlidir ve güneydeki yapıya ALTERNATİF bir tanımdır. Kıbrıs Cumhuriyeti diye adlandırılan Güney Kıbrıs'tan da farklılaşacak ve Dünyada da kabul görecek pratik bir tanımdır.

Resmi adlarıyla konuşmak gerekirse,
    The Republic of Cyprus'a karşı The State of Cyprus olacak.

The State of Israel, The State of Eritrea gibi ülke tanımlarında "Republic" ön tanımı olmayan devletler mevcuttur. Kıbrıs Devleti de bunlar arasında olacak.

Peki bunun mala davara faydası nedir? Diyenleriniz olabilir. Bize karı nedir? Söylüyorum.

Nasıl Güney Kıbrıs Rum Yönetimi tüm Kıbrıs üzerinde hak iddia ediyorsa, Kıbrıs Devleti de tüm Kıbrıs üzerinde hak iddiasına sahip olarak ismiyle bu iddiasını dile getirmiş olacaktır. Bu iki kelime koskoca bir iddiadır. Bu açıdan, bu isim, tüm ada üzerinde devam eden hak iddiamızın rumzu, remzi ve sembolüdür. Madem resmi bir ayrılma yok, madem uluslararası tanınma yok, öyleyse aynı adada iki hükumet ve tüm ada üzerinde iki ayrı hak iddiasını kabul edecekler. Kıbrıs Türk Devleti olsun? diyenlere de şunu söyleyeyim. Kıbrıs Devleti dediğinizde AYNI ALANA VE TOPRAKLARA DAİR dair alternatif bir egemenlik rumzunu tüm ada ve TÜM HALKI üzerinde iddia etmiş olursunuz. Kıbrıs Türk Devleti dediğinizde egemenlik alanınızı da kapsayıcılık iddianızı da bir millete indirir ve iddianızı bitirir bu. Zaten Kıbrıs Devleti dediğimizde Türk Devleti olduğunu herkes biliyor.

Ayrıca haritalarda Yeşil hat sınırıyla ayrılmış kısmı göstermemize de şu günden itibaren gerek yoktur.

#Kıbrıs Devleti hayırlı olsun!

Sayfa 1559/2493 İlkİlk ... 5591059145915091549155715581559156015611569160916592059 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •