SPK 1 ayda falan onaylıyor.bu hafta (5) yada (12) si gibi netleşir ki zaten bilanço dönemi.Dahada iyi olur gibi.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK 1 ayda falan onaylıyor.bu hafta (5) yada (12) si gibi netleşir ki zaten bilanço dönemi.Dahada iyi olur gibi.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK toplantısına 1 gün kaldı.muracaattan itibaren de 1 ay geçmiş.Bedelsiz olduğu içinde sanki bu toplantıda görüşülür gibi.Diger hafta çok daha yüksek ama bu haftada niye olmasın.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK destek atmamak için haftada 2 bültenden sıfır bültene indi a.q ...Hissedeki tahta yapıcının ne gücü varmış
Her perşembe toplanıyor.niye böyle yazdinizkiCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün 9 dan aldıklarımı 40 kuruş karla okuttum...ISFIN den hem sermayesi az hem karı fazla ama isfin arkasından nal topluyor a.q ...Neyse tekrar alım fırsatı olursa bakarız...
Bereket versin.kar cebe yakışır.Bilanco beklentisi+bedelsiz onay beklentisi ile dahada gitmesi lazım ancak İsfinin tahtacisi kadar bu işi bilmiyor spek.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam al yerine sat tuşuna basınca kaptırdığı malı toplayana kadar SPK dan haber çıkmaz demiştim...Bu günkü bültende de destek çıkmadı...3-5 lotumuz var a.q..Isfın fiyatlarına gelirsen ben malı veririm![]()
SPK onayı cikmis sermaye artırımı.persembe olmuyormuydu toplantı.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri