Sayfa 154/1009 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Kgf demek teminatsız para demek beyler gerisi hikaye. Ödemese bile karşı taraf avucunu yalayacaktır. Teminatsız parayı ticari hayatımda ilk defa bu dönemde duydum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İşte zurnanın zırt dediği yerde burası. Bankalar verdikleri kredileri ödeme imkanı olan kişilere verdi. Kredileri alanlarda eski kredili borçlarının bır kısmını kapattı. Anlıyacagınız kapatılan önceki kredilerden bankanın teminatı vardır. Bankalar incelemeden kolay kolay kredi vermez.
    Bu krediler neden verildi bir nevi esnafın durum ve gidişattan memnun değildi esnafın gönlü alındı bir nevi secim harcaması oldu. Bakalım bu krediler esnafa yarayacak mı.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Piyasa hiç sizin Dediğiniz gibi değil . Etrafımda gördüğüm bir çok kişi bu krediler ile vergi SGK borcunu kapattı. Eski kredilerin emin olun faiz oranları şu an ki kredi faizlerinden çok düşük. Kimse eskiyi kapatıp yeniye Geçmez. Bankalar niye bu kadar hevesli istediği faiz oranından krediyi iteliyor. Ben burda kesin bankalara belirli sözler verildiğine inanıyorum . Burda vergi SGK borcu derken bir şirketten diğer şirkete parayı el değiştiriyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Maliye Bakanı Naci Ağbal, bütçenin haziranda 13.7 milyar lira açık verdiğini açıkladı. Ocak-Haziran döneminde bütçe açığı ise 25.2 milyar lira oldu

Devlet iyice açılmış görünüyor.

DEvlet gelirleri belli.

Bunlar yetmiyorsa, yeni dar demektir.

O zaman da yeni gelir kalemleri bulmak ya da giderleri azaltmak gerekir.

Bu kafada gider azaltmak neredeyse olanaksız.

Gelirin kaynağı ise doğrudan vatandaştır.

Pamuk eller cebe beyler...

İyi günler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Almanya Başbakanı Angela Merkel, Büyükada'da toplantı yaptıkları otelde gözaltına alındıktan sonra "Silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçlamasıyla tutuklanan insan hakları aktivisti Peter Steudtner'in serbest bırakılmasını istedi.

Ne kadar görmezden gelirsek gelelim, Almanya ile aramız artık elle tutulur bir biçimde bozuluyor.

Biz, hatırladığım kadarı ile, devlet olarak tarihimizde Almanya ile hiç savaşmadık.

1. Dünya Savaşında müttefikimizdi.

Hatta ordumuzun genel kurmayının bir kısmı Almanlardan oluşuyordu.

Çanakkaleyi düşünün.

İkinci dünya Savaşında onlarla fiilen papaz olmadık.

Harbin sonunda dostlar alışverişte görsün cinsinden Almanya'ya savaş ilan ettik.

Almanya, savaş sonrası yeniden ayağa kalkmasında, Türkiyeden önemli sayıda işçi kabul etti.

Aslında bu durum onlardan çok bizim sosyal ve ekonomik hayatımızı etkiledi.

Benim fakir köyümden Almanya'ya giden 700-800 işçinin ve köyümüzün kaderi olumlu olarak değişti.

Almanya bizim AB deki en önemli iş ortağımız ve 3-4 milyon TürkÜn ikinci vatanı. Hatta ikinci üçüncü kuşağın birinci vatanı belki de.

İhracatımızın ve ithalatımızın önemli pay sahibi. Dış ticaret dengemiz oldukça yerinde.

Böyle bir ülke ile nihayet papaz olduk başarıyla.

Yandaş gazeteler Merkelin fotoğraflarını "densize bak" diye servis ediyorlar.

Bizim devlet ricalinini ciddiyetini bilmem ama Almanlar ciddi devlet geleneği olan insanlardır.

Kolay unutmaz ve affetmezler.

Almanya ile bu seviyede bir ilişki ve sonuçları bize ciddi zarar verecektir.

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Piyasa hiç sizin Dediğiniz gibi değil . Etrafımda gördüğüm bir çok kişi bu krediler ile vergi SGK borcunu kapattı. Eski kredilerin emin olun faiz oranları şu an ki kredi faizlerinden çok düşük. Kimse eskiyi kapatıp yeniye Geçmez. Bankalar niye bu kadar hevesli istediği faiz oranından krediyi iteliyor. Ben burda kesin bankalara belirli sözler verildiğine inanıyorum . Burda vergi SGK borcu derken bir şirketten diğer şirkete parayı el değiştiriyorlar.
    Ehh öğrendik sözlerden birisi bankaların sermayesine gayrimenkullerin itelenmesi..zamanla diğerleride ortaya çıkar..

Bazı şeyler durduk yere olmuyor..iki büyük bankamızın T.telekom sahip şirketine açtıkları krediler gibi..bildiğim kadarıyla ödemeler aksamaya devam ediyor..geçen gün hazine T.telekom yönetim kuruluna el koyarım diyordu..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ehh öğrendik sözlerden birisi bankaların sermayesine gayrimenkullerin itelenmesi..zamanla diğerleride ortaya çıkar..

Bazı şeyler durduk yere olmuyor..iki büyük bankamızın T.telekom sahip şirketine açtıkları krediler gibi..bildiğim kadarıyla ödemeler aksamaya devam ediyor..geçen gün hazine T.telekom yönetim kuruluna el koyarım diyordu..
    Anlayamıyorum.

Bu Türk Telekom hani 3-4 yıllık karı karşılığında Araplara satılan devlet şirketi değil miydi?

Ne oldu?

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Anlayamıyorum.

Bu Türk Telekom hani 3-4 yıllık karı karşılığında Araplara satılan devlet şirketi değil miydi?

Ne oldu?
    Hakikaten anlamak mümkün değil..ama herkesin vardır bir hesabı..

Alan şirketin telekomun gayrimenkullerini satması gibi..normalde böyle bir yetkisi yok..

8. http://www.patronlardunyasi.com/habe...-gecti-/194233

Açıklar buradan kapanır merak etmeyin..

Sayfa 154/1009 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •