Teşekkürler
Teşekkürler
TL. icinde oyle diyorlardi.
MB baskani demisti, simdi MHP'de vekil. "TL bizim namusumuzdur."
Mahduma telefonda parayi sifirla dediginde dusunmustum.
Namusunu.
Bahsettiğiniz gibi devlet yaklaşık %6'sına garanti veriyor, bir de faizini ödüyor.
Diğer taraftan KGF'de devlet teminat nakite dönerse önce ben alacağımı alırım kalan olursa sen alırsın diyor bankalara...
Ve devlet zaten KGF den yararlanabilmek için vergi, sgk borcun olmayacak diyerek zararının bir kısmını baştan karşıladı...
Son olarak KGF deki fonun en büyük kısmını bildiğim kadarıyla Denizbank kullanıyor...
Kamu bankalarının kullandırdığı Ödenmeyeceği baştan belli olan krediler için KGF'yr falan gerek yok.
Adamlar bir kalemde milyonları veriyor. Sonra 2-3 sene ödemesiz dönemli yapılandırıyor...
Örnek isterseniz Akyurekler pazarlama diye bir şirket var borsaya kote. Onu detaylı inceleyin derim...👍😉👍😉
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene sonuna doğru bi yada iki kere emin değilim karşılık yönetmeliği değişti. Sırf bankalar "kağıt üstünde" daha fazla kar edebilsinler diye...
Bu senede gayrimenkulleri sermaye olarak kabul etme durumu cıktı. Syr dibi buldu galiba...
Geçen hangi başlıkta yazdım hatırlamıyorum 2008-2009 krizinde sağlam diye övündüğümüz bankacılık sistemimiz dibe gidiyor demistim.
Dün grafiğini buldum...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.milliyet.com.tr/usak-vali...undem-2487008/
Vali maaşı ilede 29 şirket yönetilir mi yaw. Acıdım adama insan bu kadar çalışır mı.
Kgf demek teminatsız para demek beyler gerisi hikaye. Ödemese bile karşı taraf avucunu yalayacaktır. Teminatsız parayı ticari hayatımda ilk defa bu dönemde duydum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri