Sayfa 158/1012 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ..

ekim ilk 3 gün çuvalı doldurmakla geçti, apd 30 bini buldu 3 günde.. çuvalını ağzını dikip yukarı fırlatmak için ideal bi gün bugün, efsane bi yükseliş olabilir
    efsane bi dönüş oldu, önce 250 puan eksiye yuvarlandı vadeli, 8695 gördü, ordan 400 puan toparladı, yüzde 4 yukarı yürüdü son düzlükte.. ama bahsettiğim efsane bi yükseliş bu değildi, onu yarına bıraktık, koyu yeşil bi çubuk kaçınılmaz

dün bugün ziraat 18 bin, nat.bank of dubai 19 bin yeni long açtı, yeni bi para kondu masaya, haftabaşından bugün öğleye kadar 3,5 gündür gerilen yay gibiydi piyasa yarın ok hedefe vuracaktır artık

2.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ons yorumu olan var mı?
    Kaldıraç güzel ve çok dipte diye bir kamyon long olduk 2 gündür yapıştı elimize.
    2 kez denk getirmiştim 3 olur mu dedim ama biraz fazla yüklenmişim global pala ya yakalandık herhalde
    Ons da 1812 aylıkta pivot desteği..3 gündür oradan aşağı vermediler....
    Üstünde kaldıkça yukarı tepki gelebilir.
    Pazartesi Çin açılacak. O zaman bir tepki gelebilir bence...

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    efsane bi dönüş oldu, önce 250 puan eksiye yuvarlandı vadeli, 8695 gördü, ordan 400 puan toparladı, yüzde 4 yukarı yürüdü son düzlükte.. ama bahsettiğim efsane bi yükseliş bu değildi, onu yarına bıraktık, koyu yeşil bi çubuk kaçınılmaz

dün bugün ziraat 18 bin, nat.bank of dubai 19 bin yeni long açtı, yeni bi para kondu masaya, haftabaşından bugün öğleye kadar 3,5 gündür gerilen yay gibiydi piyasa yarın ok hedefe vuracaktır artık
    Valla ne yalan söyleyeyim delinin şeyiyle oynadığı gibi shiortlarimla oynadım bütün gün. İyi ki oynamışım. Az zararla kaçtık.

Ereğli aldım bugün gün içi biraz daha.

Yarın full Ereğli ve full long düşüncem var zaten kalan malım duruyordu short max. Açtığım zaman bile sadece portföyü hedge ediyordu.

Ona da gerek yok gibi anlıyorum. Bugun pala öyle dedi Yarın döner basarsa bir şey diyemeyiz ama yani çok güçlü bi piyasa var kabul etmek gerekiyor ağustos ayından beri düzeltme bekliyoruz bu kadar oluyor demek ki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Az sabredelim o zaman abi, değdirmeden döndürmüş yukarı genelde.
    Belki bu sefer benim hatrıma bi zorlar.
    Az kara geçiyim kene gibi yapışırım bırakmam ama elimin ayarını kaçırmışım ondan sıkıntı yaptı.
    Çok teşekkür ederim her zamanki gibi yetiştin.
    daha uzaktan görünümünü de vereyim. incelemek istersen.

Alt yeşil kendini aşağı döndürmüş fiyat alt kırmızıyı kısa sürede görüp sarıya atmazsa o biraz can sıkıcı olabilir.

Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    deniz caddesinde yazlığım var kafa dinlemeye kaçarım arada ,
    merkezde yer bulman zor yukarda bir köy var dikbucaklı diye geçiyor Ağvayı kuş bakışı görüyor 1.5-2 km oralardan baka bilirsin ,

sn.Sindoma gerçekten Ağva yaşanacak yer,karşı taraf Moldova,Ukraina......Yan komşu Bulgaria-Romanya,arabayla hafta sonları buralara gidilir.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Nefis bi yorum okuyup anlayana çok şey katar. Bi de anlamıyorum diyorsun daha ne diceksin abi
    Beğendiğine sevindim.
    İşin felsefesini işde az çok.
    Kazanacak kadar değil ama kaybetmeyecek kadar anlarım diyeyim.
    Saygılar Çağrı.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Siha olayı abd basınında da yer almış. Pentagon sözcüsü basın toplantısı yapacakmış. CnnTürk muhabiri bu siha olayını biraz sonra yapılacağını belirttiği basın toplantısında Pentagon sözcüsüne soracağını söyledi....
    Şu anda cnntürk kanalında canlı yayında söyledi...

8. Login olmadan çok izleyici var. Genel sentimente bakılıyor, kadayıfın altı kızarmış ise ters yüz oluyor piyasa.

Eskiden yabancı vs çok vardı, şimdi koordineli hareket eden yerli oyuncular var diye düşünüyorum.

Bazen BOJ, BOE, ECB, FED koordineli piyasalara müdahale etti, dolar hatları açıldı vs haber oluyor. Borsa da öyle bir yer ama işler gayri resmi yürüyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 158/1012 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •