Bugün hisse tavan. BIST te büyük düşüş olunca kapanışa yakın bir ara çözüldü ama bu kötü havada tavan kapatması güzel oldu.
Bakalım 3.84 seviyeleri geçilip yeni hedeflere yelken açılabilecek mi.
Bugünde tavandı.
Yarını merakla bekliyoruz.
https://rotaborsa.com/yesil-yapidan-...inda-aciklama/
Başvuru onaylanmış.
10 Kasım 2023 Cuma günü %-5 düşüşle 3.47 den kapanış yaptı. YEŞİL GLOBAL ENERJİ nin halka arzı çok yaklaştı. 20-24 Kasım 2023 haftasında halka arz olur diye tahmin ediyorum. Bu kağıt hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.
YEŞİL GLOBAL ENERJİ nin ortaklık yapısı hakkında bilgisi olan varsa ve cevap yazarsa sevinirim.
YEŞİL GLOBAL ENERJİ nin halka arz haberi gelmesine çok az bir süre kaldı.
Bence, önümüzdeki en kısa sürede
2023 yılı bitmeden
Halka arz olacak diye beklediğim bir hisse.
Yeşil Global Enerjinin ortakları arasında
%29.90 pay oranına sahip bir şirket var: YYAPI
Yeşil Global Enerjiye
561 milyon dolar fiyat biçmişler. Bunun %30 u 168 milyon dolar ediyor.
Yani
YYAPI nın payı 168 milyon dolara tekabül ediyor.
YYAPI şu anda 40 milyon dolarda işlem gören bir şirket. Kendisi 40 milyon dolarda işlem gören bir şirketin, iştiraki 168 milyon dolar ediyorsa, burda bir iş var demektir. Ya bu YEŞİL GLOBAL ENERJİ denilen şirketin hesaplaması yanlıştır ya da YYAPI nın şu anda 40 milyon dolarda işlem görmesi anlaşılır bir durum değildir!!! Nasrettin hocanın, kedi ve ciğer hesabı gibi bir durum var ortada 😀
YYAPI
10 Kasım 2023 Cuma günü 3.47 ye kadar düştü. Önümüzdeki günlerde, belki de 3.00 lere kadar geriletecekler. Borsada 2+2=4 eder ama bunun zamanı daha önemlidir. Bu zamana ise bu kağıtların tahtacıları karar verir. Yani demem o kiii, onların istedikleri zamanda istedikleri fiyatı görür kağıtlar.
YYAPI yı takibime aldım.
Inandığım şu:
YEŞİL GLOBAL ENERJİ nin halka arz haberinin gelmesiyle biraz yükseliş yapabilir.
Aşağılara düşünce alıp, halka arz haberinin gelmesiyle olacak olan yükselişte satıp kâr edilebilir.
Tabiki
Para sizin
Karar sizindir.
Kendimce
Nazarı dikkatinizi celbetmek istedim😀
Borsada
Iki tür yatırımcı varmış:
1 inci: İMKB ci grup
2 nci : BIST ci grup
Ben
1 inci gruptan olmam itibariyle
Yazdıklarımı okurken zorlanırsanız
Haber ediniz😀
Zira
Biz artık
40 lı yaşları geçtik.
Herkese
Bol kazançlar diler
Saygılar sunarım.
NOT: Almayı düşünenler,
Aşağıdan alsınlar. Şu an salıyorlar gibi kağıdı.
S.A.
İzmir
12 Kasım 2023 Pazar
Yeni haber var mı?
Teşekkür ederim.
Yer İmleri