Sadece Alkışlıyorum.5-6 eylül de 5 milyon lotlu tarkm hissesi 107.5 TL den halka arz oluyor. 3-4 ay sonra bu karektersizlerin hissesini fiyat olarak geçeceğine %99 eminim! Burada not olarak dursun!
Ahlaksız ticaret, ahlaksız, karektersiz, aşağılık hareketler. 10+ yıldır alıştık ALARCO! Daha önce 4 hanede vedalaşacaktım. Emsalleri 6-7 binlerde fiyatlandığını görünce ben ve 100-200-300 Lot aldırttığım yüzlerce kişi 4 hanelerin başında satmaktan vazgeçti. Bu ahmaklar pislik yaparak mal toplayacaklarını sana dursunlar, diğer yerlerde 10-20-30 kat kazanan ky ler buraya doluşacak. İstediğiniz kadar 125 bin lot kote ettirin, hatta sattık diye kap atın (tabi cep to cep olduğunu cümle alem biliyor, kendi kendilerini rezil ederler) k.çlarını daha fazla yırtacaklar ama nafile. Bunlar hala eski borsa mantığında. Geri kafalı bir tahtacı tutmuşlar, kendilerine layık! Dikkat edin anahtarınızı almasınlar!!! S.lak bir tahtacı bulmuşlar sahipleri kekliyor!!! Üçbeş kuruş atıyor bunlara, istedikleri bilançoyu açıklatıyor, kote kap ı attırıyor!!!
Siz hırsızsınız, adabeyi nickli ş siz....(o kendini çok iyi biliyor!)
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Yer İmleri