Sayfa 497/1001 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Yatiriminizda dolar kazanmak istiyorsaniz en uygun secenek Eurobond gorunuyor.

Bugun isbank satis kuru 28.35 TL. idi. Benim tek alabilecegim yer, cikip carsi pazar aramam.

Soru ne ? Bu kadar cok TL. verip Dolar alinirmi ?

Eurobond'u 1.000 dolar la aliyoruz, demekki 28.350 TL.vermek gerekiyor.

Peki saglam hisse senediniz var, koca bir yil beklediniz yil sonunda ne kadar nakit kar payi verecek te, onunla kac dolar alacaksiniz.

Demek ki, Eurobond almak icin dolar kazanmaniz lazim, peki bunun yolu ne ? yine Eurobond, cunku 6 ayda bir faizinizi dolar olarak oduyor.

50.000 dolarlik, 6 ayda bir % 5.93 faiz getirili Eurobond aldiginizi var sayalim. Bu eurobond'un satis fiyatina gore 42.000 adet alabilirsiniz bu da 6 ayda bir 2.490 dolar net faiz getiriyor.

Is'te 6 ay'da bir bu getiriler ile yine eurobond alirsaniz, dunyanin TL.sini odemiyorsunuz, Tum isiniz dolarla oldugu icin enflasyonda ugramiyor sizin bu portfoyunuze.

Hisse senedi olsa, hem enflasyon vuruyor, hem de belirsizlik.

Iyi kar ettiniz, hisseleri sattiniz,ele gecenle ne alacaksiniz, bu da belki en onemli soru.

Eurobond'da bu da yok, onceden belirliyorsunuz, para hesaba girince o eurobond'u aliyorsunuz.

Hisse'de oldugu gibi acaba su kadar verir mi beklentiniz yok eurobond'da, parayi koyarken ne zaman ne kadar faiz alacaksiniz biliyorsunuz.

Dolayisiyle hayal kirikligi da yok.

Zamaninda 12.36 TL.ye 6.000 lot KCHOL almistim. Su an 158 TL.

Bu durumda ne kadar beklersiniz ?

Is'te potansiyel kazanci, kalici reel kazanca donusturen de Eurobond.

Ben de oyle yaptim, KCHOL'un 5.000 lotunu sattim, tumuyle Eurobond aldim.

Gelecek 10 yil icinde su kadar kazancim olacak diyebiliyorum artik.

Bunu bir yatirim tavsiyesi olarak yazmiyorum, hissede iyi kar etmis arkadaslara belki bir fikir verir diye anlatiyorum.

Yoksa kimsenin isine karismak gibi bir adetim yok benim.

Ulan AMK bütün gazeteler Takvim gazetesine döndü...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Merhaba bu ürünü incelemek istiyorum ama işcepteki yerini bulamadım. Hangi menü altında olduğu hakkında bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Merhaba bu ürünü incelemek istiyorum ama işcepteki yerini bulamadım. Hangi menü altında olduğu hakkında bilginiz varsa söyleyebilir misiniz?
    En üst vergi dilimindeysen

Kupon faizinin %50’ye yakını, gelir vergisi olarak gider !

Reel kur endeksi 52.yani tl asiri degersiz.ileride cok degerlenirmi?cari acik veren ulke de kur degerlenirmi?
    Butce acigi veren ulkede kur degerlenirmi?enf 60-70-80 ohh yandan ......

6. Çok ilginç bir gelişme bence bu....meskun mahal çatışması mı başlatmaya çalışıyorlar anlamadım.

7. Reis kongreye geldi

A takımını açıklar bugün

8. Birçok farklı noktada halkın eş zamanlı olarak İsrail'e ait askeri araçları ele geçirme tahrip etme videoları var, diğer tarafta da şu şekilde Tel Aviv'de sokak aralarında caddelerde ortaya çıkan Filistin askerleri var.(Genel olarak asker dedim, Kassam veya Hamas)

Neye evrilir ki bu durum?

Sayfa 497/1001 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •