Originally Posted by
Deniz Ali
İean veya herhangi bir islam ülkesinin israil Filistin meselesinde çözüm için çalıştığına inanmıyorum Müslüman dünya Müslümanlaırn acizlik içinde yaşamasını sağlıyor Türkiye de maalesef bu aciz Filistinin acilikten kurtulması için kılını kıpırdatırmış gibi yapıyor bir şey yapmıyor sosyal ve ekonomik kalkınmış bir Filistin masaya yumruğunu vurdu mu ses getiren bir Filistin için İsrail de siyonizmi de kağıt gibi katlardı cebine de anlaşmayı çoktan koyardı !
Düşüncelerim bu yönde tembel olan islam dünyası sadece konuşur laf çoktur icraat ise hiç yoktur elin Almanı Japon’u başka bir insan türü değildir aynı insanız bu dünyada hepimiz aynıyız ! Gelişmekte olan ve gelişmiş uluslardan ilham almadın be Müslüman kardeşim bari kuranı Kerim’den ilham al be kardeşim oku da adam ol oku ve adam ol diyorum ev susuyorum .
Eleştirilerim forum dışına doğru dünyada islam dünyası yan gelip yatmayı bırakıp çalışmayı öğrenince kendi iç sorunlarını da çözer göç ve savaş politikalarının temeli aciz devletler yozlaşmış 2 ve 3 dünya ülkesi yönetimleridir . Tek kabahatli olan Batı dünyası değildir bu hayal dünyasından uyanmakta fayda görüyorum !
Yer İmleri