Sayfa 735/2404 İlkİlk ... 23563568572573373473573673774578583512351735 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Ne kabine revizyonu yau bize kabile revizyonu lazım
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Abi 2 saatlik stocrsi tavana ulaşamayacak indikatöre alçalan trend çizicez ve dipte düşüş başlayacak birkaç düşüşde bunu fark etmiştim diye ahatırlıyorum
    2 saat sonraya brualar rezerve
    Yalnız bende ki META 4 ve META 5 Ayrı iki Grafikte bir sürü ekran görüntüsü var sizleride yanıltmış olmayayım ...

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Yalnız bende ki META 4 ve META 5 Ayrı iki Grafikte bir sürü ekran görüntüsü var sizleride yanıltmış olmayayım ...
    İlla ki farklılıklar mevcut hocam sadece müsait zamanınızda bakın birinin sisteminde gördüm para kazanıyor nasıl yazdı bilgim yok .

4.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    İlla ki farklılıklar mevcut hocam sadece müsait zamanınızda bakın birinin sisteminde gördüm para kazanıyor nasıl yazdı bilgim yok .
    Elbette bakılıp doğruyu bulmamız hepimizin ortak menfaatı için OLMAZSA olmazımız ...

5. BİST 'ye yabancı var mı ?
    %65 lik takas gerçekten yabancı mı ?
    veya ne kadarı yabancı olabilir mi ?
    Bu konuda görüşü olanların görüşünü alsak ta bir neticeye ulaşabilirmiyiz ...

Endeks için bugün 15.00 den sonra dikkat ! uyarıları gelmeye başladı mı ?

6. rezerveler iptal....

7.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Ne kabine revizyonu yau bize kabile revizyonu lazım
    Piyasaya gelecek muhtemel satış için beklediğim iyi haber bu olabilir mi ?...
    Sürpriz görüşme; Cumhurbaşkanı Erdoğan 12'de Başbakan Yıldırım'ı kabul edecek ( kabine revizyonu olabilir !!! )

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Piyasaya gelecek muhtemel satış için beklediğim iyi haber bu olabilir mi ?...
    Sürpriz görüşme; Cumhurbaşkanı Erdoğan 12'de Başbakan Yıldırım'ı kabul edecek ( kabine revizyonu olabilir !!! )
    inşallah....

Sayfa 735/2404 İlkİlk ... 23563568572573373473573673774578583512351735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •