Sayfa 539/1001 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Şimşek: Önümüzdeki dönemde emeklilerimizi tabiiki önceliklendireceğiz, ama enflasyonu tek haneye indireceksek gelirler politikamızın da buna uygun olması gerekiyor, öteki türlü bir sarmala giriyorsunuz, bu kısır döngüyü kırmamız lazım, bu kısırdöngüyü para politikasını rasyonelleştirerek, mali politikası ile yapacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Çok eski bir Mercedes 200D sahibi olmak vardı, bu ayçiçek yağından alıp litresi 27 gaymeye depoyu doldururdum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    “BU PARAYI SEN SARAYINDA 17 SANİYEDE TÜKETİYORSUN”

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır: Erdoğan, emeklilerimiz için bir defaya mahsus 5000₺ ödeme kararı almış. Bu parayı sen sarayında 17 saniyede tüketiyorsun ve yüzün bile kızarmıyor!

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...orsun-7826065/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Şimşek: Doların güçlenmesi aleyhimize, çünkü euro bazında mal satıp ham maddeyi dolarla alıyoruz

Şimşek: Aylık bazda enflasyonda ciddi momentum kaybı başlayacak

*Şimşek: Ülkemizde bu program ile ekonomimizin temellerini, bünyesini ve dış şoklara karşı dayanıklılığını güçlendirmeye çalışıyoruz

Şimşek: TCMB'nin ortaya koyduğu bazı makro ihtiyati tedbirler var, rezerv birikimi ile ilgili çalışma devam ediyor, 22 milyar doların üzerinde artış var, net rezervlerde de ciddi artış var, devam edecek, ama piyasa koşullarının el verdiği ölçüde

Şimşek: Cari açık daralacak, neden daralacak çünkü biz büyümede yeniden dengelenme sürecindeyiz

Şimşek: Bu sene altın ithalatı 30 milyar doların üzerinde, bu negatif reel faizlerden kaynaklanıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Altın ithalatı negatif faizden kaynaklanıyor demiş.
    Ufak bir ilave yapayım.
    Faiz yanlışsa, her şeyin fiyatı da yanlış oluyor.

5. Amerikadaki şirketlerin yarısı Zombi. Yükselen faizler bunların hepsini batıracak. Amerikan borsasında hisse alırken dikkat. Bizim borsada da durum benzerdir muhtemelen. Dikkat edin. Faizler tüm dünyada yükselirken popoyu duvara dayayın ve sağlama alın. Yoksa SOKAÇU acımaz sokar zenci tarağını. Acımaz.

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu arada ekim ayı 31 gün bu da mı tesadüf
    Ehi ehi,Allah'ta seni guldursun Batman..

7. 31 de 31 .... bi bıkmadınız aynı espriden. tamam ben de 50 yaşındayım ama 31 esprileri 90 larda bitti yahu.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    31 de 31 .... bi bıkmadınız aynı espriden. tamam ben de 50 yaşındayım ama 31 esprileri 90 larda bitti yahu.
    Kadin'inda erkegin'de her daim gundeminde olan konulardaki espriler kla******

Hicbir donem bitmez.

Sayfa 539/1001 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •