Sayfa 422/428 İlkİlk ... 322372412420421422423424 ... SonSon
Arama sonucu : 3421 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. SPK 1 ayda falan onaylıyor.bu hafta (5) yada (12) si gibi netleşir ki zaten bilanço dönemi.Dahada iyi olur gibi.
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adam şanzumanı toparlayamadığından SPK dan da destek gelmedi a.q ...3-5 lotumuz var bakalım ne olacak
    CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. SPK toplantısına 1 gün kaldı.muracaattan itibaren de 1 ay geçmiş.Bedelsiz olduğu içinde sanki bu toplantıda görüşülür gibi.Diger hafta çok daha yüksek ama bu haftada niye olmasın.

SPK destek atmamak için haftada 2 bültenden sıfır bültene indi a.q ...Hissedeki tahta yapıcının ne gücü varmış

4. Her perşembe toplanıyor.niye böyle yazdinizki
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    14-28 Mayıs seçimleri arasında 3.35 TL idi fiyatı...

Ama şu anki fiyatı (9.6X) bile ucuz bence...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dün 9 dan aldıklarımı 40 kuruş karla okuttum...ISFIN den hem sermayesi az hem karı fazla ama isfin arkasından nal topluyor a.q ...Neyse tekrar alım fırsatı olursa bakarız...

6. Bereket versin.kar cebe yakışır.Bilanco beklentisi+bedelsiz onay beklentisi ile dahada gitmesi lazım ancak İsfinin tahtacisi kadar bu işi bilmiyor spek.
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dün 9 dan aldıklarımı 40 kuruş karla okuttum...ISFIN den hem sermayesi az hem karı fazla ama isfin arkasından nal topluyor a.q ...Neyse tekrar alım fırsatı olursa bakarız...

Adam al yerine sat tuşuna basınca kaptırdığı malı toplayana kadar SPK dan haber çıkmaz demiştim...Bu günkü bültende de destek çıkmadı...3-5 lotumuz var a.q..Isfın fiyatlarına gelirsen ben malı veririm

8. SPK onayı cikmis sermaye artırımı.persembe olmuyormuydu toplantı.

Sayfa 422/428 İlkİlk ... 322372412420421422423424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •