Sayfa 1641/2289 İlkİlk ... 6411141154115911631163916401641164216431651169117412141 ... SonSon
Arama sonucu : 18305 madde; 13,121 - 13,128 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Açık İstihbarat
    @acikistihbarat
    ·
    11s
    İsrail; milyarlarca dünyalının şahitliğinde, alenen savaş ve insanlık suçu işleyerek Gazze'de katliam yapıyor.
    Ve Batı; istisnaları olsada, bu katliamı açıkca, utanmazca destekliyor.
    Gözümüzün önünde sadece Gazze değil, Batı medeniyeti yıkılıyor.
    Bu doğru işte.
    @erefefik

2. Rize'de iç çamaşırı ve bağırsaklarına gizledikleri 868 gram sentetik uyuşturucuyla yakalanan İran uyruklu 3 kadın tutuklandı.
    @erefefik

3. Tuncay Tunç
    @tctunc
    ·
    1 sa
    Yazıp bitirdiğim makaleyi 6 aydır bir dergiye yollamıyorum. Elimde belki 10 makale çıkacak datayı makaleye çevirmiyorum. Neden?
    Demek ki sistem kişileri tembelliğe itiyor.
    Boş vaktimde çok.
    Bir oto galerisi mi açsam. Ya da emlak-müteahhitlik işine mi girsem.
    Bilmiyorum.
    @erefefik

4. Attila Koksal
    @AttilaKoksal
    ·
    4d
    Günün sözü:

“Ortadoğuda önemli bir yemeğe davetli olduğunuz halde isminiz listede yoksa, bir de mönüye bakın, orada olabilir.”

İhsan Sabri Çağlayangil
    Eski T.C. Dışişleri Bakanı
    @erefefik

5. Sondakika

Hizbullah İsrail kontrol karargahını 2 güdümlü füze ile vurdu. İsrail askerlerinden ölü ve yaralılar var.
    @erefefik

6. Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    13s
    İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant:

"Orduda tüm kurallar kaldırıldı. Savaşan askerler hiç bir şeyden sorumlu olmayacaklar. Askeri mahkeme yok."
    Ümit Özdağ
    @umitozdag
    SS’lerin lideri Heinrich Himmler’de 2. Dünya Savaşı başladıktan sonra SS birliklerine benzer bir emir vermişti. Hitler’e yeminle bağlı Wehrmacht generalleri bile Himmler’in ve İsrail Savunma Bakanının verdiği emrin benzerini vermediler. Bu emir bir orduyu ordu olmaktan çıkarır KASAP yapar.
    @zaferpartisi
    @erefefik

7. Kızıl Deli Kahin
    @MilenyumKahin
    ·
    2s
    Gece rüya görüleri çıldırdı dün gece, Ortadoğu'da çok vahşi cinayetler olacak,insan uzuvları su dolu kazanlarda yüzüyor.
    Bilmiyorum ama ben feci bir gece gecirdim.
    @erefefik

8. Nasuh Mahruki
    @nasuhmahruki
    Eğer Hamas’ın sivillere yaptığı kahpe terör saldırısı Armageddon’un işaret fişeğiyse, Türk milleti işler daha büyük karışmadan Siyasal İslamcı bu iktidardan en kısa sürede kurtulmanın yolunu bulmalıdır ve kesinlikle önümüzdeki yerel seçimlerde AKP’nin karşısında durarak iktidar gücünü mümkün olduğu kadar azaltmalıdır. Arkasından da en kısa sürede erken seçimle iktidarı değiştirmelidir...

Çünkü her zaman olduğu gibi Armageddon’da da iktidar, Türkiye’nin değil emperyalizmin saflarında yer alacaktır. Ülkemize hainlikle yasadışı doldurdukları milyonlarca siyasal İslamcı askerle birlikte bunun hayal bile edemeyeceğimiz kadar korkunç sonuçları olur…

Türkiye doğru pozisyon alıp, topyekün mücadeleyle gerçek gücüyle direnebilirse, Armageddon’da bile toprak bütünlüğünü kaybetmeden, yurttaşlarını büyük ölçüde koruyarak, diğer ülkelere kıyasla çok daha az zararla bu emperyal en büyük savaş projesini atlatabilir...

Ancak ruhen, zihnen, fikren bölünmüş ve tüm milli güç unsurlarını bir araya getiremeyen bir Türkiye, emperyalizm için kolay bir lokmaya dönüşür ve toprak bütünlüğümüzü kaybetmek dahil çok ağır bedeller öderiz…

Türkiye ortalığı kasıp kavurma ve daha geniş bir coğrafyaya yayılma potansiyeli yüksek olan bu savaştan her ne olursa olsun uzak durmalıdır…

Bu savaş bizim savaşımız değildir. Hamas’ın saldırısıyla başlayan bu savaşın emperyal bir proje olarak planlanmış olma olasılığı da yabana atılacak bir olasılık değildir…

Türkiye çok ama çok dikkatli ve uyanık olmalıdır ve olayların içine çekilmesine asla müsaade etmemelidir…

Çünkü yurtta barış, dünyada barış insanlık için tek yoldur…
    @erefefik

Sayfa 1641/2289 İlkİlk ... 6411141154115911631163916401641164216431651169117412141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •