Originally Posted by
Ozan Erol
rusya- ukrayna cephesine yardım olsun diye iran organizesi, hamas zaten her gün bin defa ölüyor, bari bi kere ölecek şerefiyle ölecek, şimdiden yüzlerce israilli asker sivil öldürdü, gazzenin biraz yüreği soğumuştur, gazze yakılıp yıkılmaya zaten çok alışık.. işlerin bu noktaya gelmesi esasen batının suçu- zamanında hamas ankarayla iyi ilişkilere sahipti, türk devletinin hamas üzerinde kontrolü vardı büyük ölçüde, batılılar gittiler geldiler hamasla bütün ilişkilerini derhal kes diye üstelediler, sonuçta ankara hamastan uzaklaşınca, hamas tahrana kaldı, iran da tamamı intihar komandolarından oluşan bi ordu kurup israile saldırmaya cüret etti, beni mi vuracaktın hadi gel vur dedi.. her kontr çekene sür-kontr demeye alışmış olan tarzan ne yapacak şimdi, 1 tane asker öldü diye yada 2 askeri esir aldılar diye her seferinde bin misliyle cevap vermeye alışkın olan israil yüzlerce kaybın intikamını nasıl almalı, bin misli desen olmaz, o zaman gazze ilçesinin tamamını yakması lazım, kadıköy kadar bi yer zaten.. kara harekatı olursa, dalarım diye gözdağı verdi hizbullah, göze alabilecek mi hizbullahla kafa kafaya girmeye ?? iranı vurcaksa gitsin amerika vursun ama öyle de olsa 5 ayrı cepheden bütün haşdişabier yine israile hücum edecek, göze alabileceklerini sanmıyorum, o yüzden bu rus hamlesi işe yarayacak, ukrayna cephesinin çözülmesi yakındır
Yer İmleri