Sayfa 426/1012 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Viop LV

1. e hani yukarı cıkacaktık shortları yerine koyacaktık...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    abi hiç sevmedigim kagıt inan ama teknik az baktık benim hala umudum varrr
    Şortlardan gelen kar ile az az alıp at kenara
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dün FORMAYONUM tuttu...

Dediler ki saatliklerde OBO veya TERS CK var...

O zaman saatlik kapanış önemli tabiki...ve boyun çizgisini kırdı..Saatlik kapanışı bekledim.Baktım fiyat:8579(viob saat 16 bar kapanışı)

Tamam dedim ve full short çektim...sonra 17 barında kapanış boyun çizgici üzerine çıktı...fiyat 8734 oldu(saatlik kapanış)..kural gereği shortları kapattım....zarar muazzam...:-155 puan zarar var...

FORMASYON İŞİNDE YANLIŞ YAPTIĞIM NEDİR?

Ciddiyim...
    Yanlış yere bakıyorsunuz bence..
    Orada saat 14.00 barı kapanışında kısa poza girmeniz lazım. 8829 da. Barı işaretledim.
    Bence teknik iyi çalışmış. Dönüş de iyi yerden olmuş.
    Fayda görenler olmuştur.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

özelden abi gönder demişler şimdi TA düşmanı çıkar bir laf söyler sokarım grafın içine .
    takip ettiğim formasyon bu kapanışlar buralardan olusursa kırılımın ilk adımı atılmış gözüküyor.
    formasyon hedefi pıst 100 7800ler.
    abka benim formasyon bu mavi ortalama altında kaldığı sürece aşağı hareketi beklerim
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yanlış yere bakıyorsunuz bence..
    Orada saat 14.00 barı kapanışında kısa poza girmeniz lazım. 8829 da. Barı işaretledim.
    Bence teknik iyi çalışmış. Dönüş de iyi yerden olmuş.
    Fayda görenler olmuştur.

Ben saatliklerdeki formasyona bakmıştım..3 lü tepe gibi(bıst100 de)

6. iş adamına falan bence de bişi olmamıştır.
    iş adamını bırak elinde malı olan küçük esnafa bile bişi olmadı.

olan sabit mayışlıya oldu. hele evi falan yoksa uzun yıllar olmayabilir artık. Misal İstanbulda 50 bin alan beyaz yakalı arkadaşımız. Evi yoksa en az 5 milyona nasıl ev alacak bu adam. Arabası yoksa en az 1 millon da ona ayırlmalı....

Benim hesaba göre emekli de zorlanıyor olmalı. evi arabası olsa emekli mayışı da 20 bin olsa ki ortalama bunun çok altındadır. Yahu bu insan da ay sonuna zor çıkıyor olmalı ama bu grup baya mutlu nasıl oluyor anlamıyorum. Çünkü gençler bişi alamıyoz dediğinde ilk itiraz bu gruptan geliya.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Çinden çıkanların bir kısmı buraya uğrar mı acaba...

Çin, 9,5 trilyon dolar büyüklüğe ulaşan hisse senedi piyasasına olan güveni artırmak için devlet destekli bir istikrar fonu oluşturmayı değerlendiriyor. Çin, bu yıl piyasayı desteklemek için işlem ücretlerinin ve damga vergilerinin düşürülmesi de dahil olmak üzere bir dizi önlem aldı. Yine de, gösterge CSI 300 Endeksi bu hafta başında 11 ayın en düşük seviyesine geriledi ve 2021'deki en yüksek seviyesinden %37 düştü. Yabancı fonlar, derinleşen emlak krizi ve artan jeopolitik gerilimle ilgili endişeler nedeniyle Çin hisselerini terk etmeye devam ediyor.(ekonomim.com)
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. 24 saat süre verilmiş. Bu kadar insan nereye gidecek. Vallahi el insaf artık.
    Kadın,çocuklar var...Yoksa ortalığı karıştıranlara 1 gram acımam...

Sayfa 426/1012 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •