Kuraklık ege ve güneyi kötü etkileyecek. Sanki Istanbul farklı mı?Bodrum Kent Tv
@BodrumKentTv
·
14s
Cuma günü Bodrum’un birçok mahallesinde, 24 saat su kesintisi yaşanacak...
Kuraklık ege ve güneyi kötü etkileyecek. Sanki Istanbul farklı mı?Bodrum Kent Tv
@BodrumKentTv
·
14s
Cuma günü Bodrum’un birçok mahallesinde, 24 saat su kesintisi yaşanacak...
@erefefik
İsrailli gazeteci ve siyasi yorumcu Ben Kaspit:
▪️“Hamas’ın başını kestikten sonra Netanyahu’ya kapıyı göstereceğiz.”
▪️“Hamas’ı bir kafese kapatık anahtarı da denize attık belki, ama kafes kırıldı ve bir canavar ortaya çıktı.”
▪️“İki yıl önce üst düzey bir güvenlik yetkilisiyle görüşmemde bana 'Hamas, en kararlı, en ciddi, en kapsamlı ve Hizbullah’tan bile tehlikeli örgüt' demişti.”
▪️“Peki biz bu bilgiyi ne yaptık? Sistemin tamamı haması etkisiz eleman gibi gördü.”
▪️“Devasa boyutta bir başarısızlık yaşandı.”
▪️“Hamas, birkaç yüz füzeye sahip ufak bir terör örgütüydü, ama Netanyahu döneminde çok ciddi eğitimli, güçlü, cani ve yüzbinlerce füzeye sahip bir örgüt oldular.”
▪️“Tel Aviv ve Kudüs ilk kez Netanyahu döneminde bombalandı. Netanyahu, tek bir asker için Yayha Sinvar ve Salil el-Aruri gibilerini serbest bıraktı.”
▪️“Netanyahu’nun dönemi artık geçti.”
- Walla News -
@erefefik
Fransa’da yine bir Çeçen lise öğretmenini öldürmüş bıçakla.
@erefefik
https://twitter.com/SavunmaSanayiST/...33567510352349
Linkte video var...SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST
#SONDAKİKA | Bayraktar TB3 SİHA, ilk koşu testini başarıyla tamamladı!
@erefefik
TÜRK DEGS / TURK MAGS
@turkdegs
·
1 sa
🔴 Cihat Yaycı ; Gazze Şeridini tamamen ele geçiren İsrail aynı zamanda Filistin'in sahip olduğu Münhasır Ekonomik Bölgeyi ve oradaki büyük enerji kaynaklarına da hakim hale gelecektir.
📌Meselenin Mavi Vatan için ne kadar önemli olduğunu da buradan rahatlıkla görebiliriz. [/QUOTE]
MEB ilk kez yazılıyor. Ben günlerdir yaziyorum. Gaza'nın payina, orada yaşayanların 7 ceddini cennette yasatacak gaz düşüyor. Gaza'ya düşen, Israil'e düşenden fazla.
@erefefik
https://twitter.com/haberaktifcom/st...94730726150426
Linkte video var...Haber Aktif
@haberaktifcom
Yanında askerlerin de bulunduğu İsrailli bir yerleşimci, El Halil'in güneyindeki köy camisi yanında bir Filistinliyi böyle vurdu.
@erefefik
Hamas’ın askeri kanadı El Kassam Tugayları, İsrail’in Gazze’ye yaptığı bombardımanda şu ana kadar 13 İsrailli esirin öldüğünü duyurdu.
▪️Açıklamaya göre ölenler arasında yabancı ülke vatandaşları da var.
@erefefik
Hizbullah ve Hamas birdir ve finansal desteğini veren İran'dır.
- İsrail Savunma Bakanı
@erefefik
Yer İmleri