Benim Essek hacimsiz bisiler yapmaya çalışıyor emme amlamadim.
Benim Essek hacimsiz bisiler yapmaya çalışıyor emme amlamadim.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
BMSCH cıldırdı) size mahserin 5 atlısını verecegim RNPOL BMSCH ANSGR ULKER ve enjsa
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yooo epey var görmek isteyene... ben buradaki çoğu kişiye göre büyük oyuncuyum aynı kulvarlar da değiliz boşver beni.. Ne oldu beni de mi siyonist yapacaksın? Yemişim Hamas ini yemişim İsrail ini... Devamlı savaş istiyorsan buyur git arena orada.. gitmek paraya ihtiyacın varsa bırak borsayi. Ucbin dolar için dileneceksen işin olmaz burada...
İşin özü şudur bıktık bu hacı hoca tayfasinin kendi dertlerini bütün Türklere aitmiş gibi aynı lafları tekrarlamasidir. Şehitlik sizin için kutsaldır ama baskasi öldüğünde..
Gazze ye gitmek istemek için buradan icazet almak gereksizdir. Atlarsin otobüse uçağa gidersin çok tatava yapmaya gerek yok. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa 1.20 dolara gelirse yüklü alma fikri çık aklımdan![]()
Talkan ve Curcan katliamlarini internetten arastirip okuyun.
Biden a hazırlık yapıyor da olabilir.. İsrail e gitmiş. Eğer dolaylı barış mesajları dahi verse piyasa iyimser karşılamaya hazır. Gerginlik tırmandırıldığı takdirde vay haline BİST in..
Aynen dünkü gibi hacimsiz hareketsiz bir fırtına öncesi sessizlik. Bakalım nereden esecek rüzgar..
Yer İmleri