Sayfa 677/1001 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

2023
    "bünyamin ve yahudiler masumdur" yılı ilan edilmeli ...

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem zengin, "Bugün gün içinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile 3 günlük yas ilan edilecek" açıklamasında bulundu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

5 beş ,,,,,,,,

Erdoğan : Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acıları yüreğimizde hissediyoruz.

Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının bir gereği olarak ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,790
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acıları yüreğimizde hissediyoruz.

Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının bir gereği olarak ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmiştir.
    Tamamda bize ne,bosnadada aynisi yaşandı ses çıkartan oldumu,öyleya birilerinin kökü filistin toprağındaydı zamanında,neden şimdi bir mavi marmara göndermiyor,sadece olayı sela ve yasla geçiştiriyor,hani dünya liderimiz var diyordu devamlı yalamalar,dünya liderliğini gördük süleyman şah türbesi olayında,çuval olayında,ha birde kim dedi acaba ıraktada ayni olay olduydu,katliamı yapan abd askerleri için kahraman askerler evinize güle,güle gidin diye,neyse asabım bozuluyor.

7. https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

https://www.sozcu.com.tr/2023/yazarl...idget_yazarlar

Mümkün olduğunca artık köşe yazarlarını okumamaya çalışıyorum, bazen de dayanamayıp bakıyorum, yukarıda ki 3 yazıya bakınca sanırım hiç bir şey değişmeyecek, bu düzen gidebildiği kadar gidecek, acı çeken acı çektiğiyle kalacak.!

Bu 3 de çok önemli yazılar niye bu durumda olduğumuzun belgesi niteliğinde.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

8. Bidon denen bunağın da yanlışa yanlış dememesini, haksızın yanında olmasını, yangına körükle gitmesini tarih unutmayacak.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 677/1001 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •