https://twitter.com/CerfiaFR/status/1714568291807596850
Kopil...Benim gibi Filistinlilere kızan, hatta Filistinlilere düşman sayılabilecek(lafin gelişi, kimseye düşman olmam da) birini ne hale getirdiler.Cerfia
@CerfiaFR
🇫🇷🇮🇱📺 David Antonelli, le président de l'association #CorseIsraël, a déclaré lundi sur I24News : « Je me fiche éperdument des 2 millions de Gazaouis. Ce qui m’importe, c’est la vengeance des 1300 israéliens ».
tarafından Fransızca dilinden çevrildi
🇫🇷🇮🇱📺 Dernek başkanı David Antonelli #CorseIsraël Pazartesi günü I24News'te şunları söyledi: “2 milyon Gazzeli hiç umurumda değil. Benim için önemli olan 1.300 İsraillinin intikamıdır.”
Bu kadar olmaz. 6000-7000 kişi, Baptist Hastanesi olduğundan güvenilir diye çocuklarıyla sığınmışlar, Israil'li ******** buraya fuze atiyor, Israil'in basindaki dumbugun haberi yok, Hamas atti diyor.
Benim haberim yok diyemez, o zaman istifa etmesi lazim. Fuzeyi atan serefsiz zaten istifa ettirmek istiyor.
Biden denilen oropu cocugu da onun orada oturmasini istediginden, bu yalani surduruyor. Füzeler tahribati arttirmak icin, hedefe daha ulasmadan havada patlatilir. Yerde derin cukur acilmamis falan deyip durular.
Batacak uçak gemileri...
Gebersinler fareler gibi...
Yer İmleri