Sayfa 1009/1044 İlkİlk ... 9509909959999100710081009101010111019 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 8,065 - 8,072 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    XU100 son hâli...

50 günlük ortalamayı aşağı yönlü kırmış durumda. Sabah bahsi geçen 7.5xx seviyesine kesin gözü ile baksak ta 7.2xx seviyesi daha olası bir destek olarak bizleri bekliyor gibi...

Buradan alacağı tepki ile 7.5xx seviyesi eğer direnç olarak çalışırsa işte o zaman korkulan olur ve ciddi bir düzeltme içerisinde olduğumuzu söyleyebiliriz...

Bilindiği gibi düzeltmeler katman katmandır. Şu an hangi katmanın düzeltmesini yaşadığımızı anladığımızı düşünsek de aslında çok daha büyük bir katmanın düzeltmesinin alt yapısı oluşturuluyor olabilir. Önemli olan bunu önceden öngörebilmekte. Zor olan kısım da bu. Bir katman tamamlanmadan diğeri hakkında bir şey söylemek çok zor...

O nedenle ben "önce ... olsun da, devamına sonra bakarız" diye yorumlarımı tamamlıyorum. Aslında daha büyük resmi de öngörüyorum ama her an değişebileceğini de bunca yıllık tecrübeden sonra öğrenmiş oldum. Gündem bir anda değişince gidişat da değişebiliyor. Fakat öyle ya da böyle "olacak olan, olacaktır". Yan yollara sapılsa da hedef hiç değişmez. Planı yapan hedefi koyar ama gidilecek yollar o anki konjonktüre göre değişiklik gösterebilir...

Üstadım yazınızı üstteki paylaşımdan sonra gördüm gerçekten çok doğru şu an bulunduğumuz noktaların hedef olacağı günleri hem de orta vade hedefi çok can sıkıcı olur

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Konuşulan ve değişik stratejilerin önemli olduğu bir haftaya giriyoruz yüksek açtı böyle açılışlar maalesef ilerisi için pek iyi sonuçlanmıyor yaşayıp göreceğiz.
    Uzmanların söyledikleri düşük açıp oradan dönmesi daha iyi olur diye zaman zaman anlatılır.

Bizim daha önce belirttiğimiz rakam şu da örtüşüyor yalnız para babalarının ne yapacağı daha önemli.
    Strateji yüksekten almayıp düşüşleri beklemek olmalı.

5. Hayırlı haftalar herkese

6. Yaşar Erdinç; Hocamın eğitimlerinden derlediğim ders notlarıma buradan ulaşabilirsiniz. Link bırakıyorum:

https://garibanyatirimci.com/categor...-temel-analiz/

7. Herkese iyi haftalar,

Değerli abiler bilenlerden bir ricam var, sadece istatistik olarak istediğim değerleri alt alta sıralayacak bir sistem ve bunun kullanma eğitimi arıyorum,

Mesela bist 100 endeksi grafiğini açtım altına işlem hacmi grafiği altına dolar bazlı grafik altına enflasyon bazlı grafik vb açabilmeliyim
    bunu yapmak için gereken program nedir ayrıca aynı şeyleri hisse bazlı yapabilme liyim
    Rsi vb de istediğim anda ekleyebilmeliyim

Bunu nereden ve nasıl yapabilirim bilemiyorum mesela günlük yabancı oranı da görmek isterim her ne kadar güvenmesem de

Tuncay T. yu izledim tek program da yapmıyot du finnet diye bir programla başka bir iki tane eş zamanlı açıyordu bana bu kadar lazım değil böyle bir eğitim de var mıdır aynı zamanda

Teşekkürler

Tgsas %7 abi

Sayfa 1009/1044 İlkİlk ... 9509909959999100710081009101010111019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •