Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3416 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    denizcilik tarafının holding ile birleşmesi diye bir durumu ifade etmiyorum..
    denizcilik tarafının grift yapısının (ki bilançolarda net görülüyor) kosolidasyonundan bahsediyorum ayrıca düşünülen bir şeydi, yeni bir şeyden bahsetmiyorum yani. Konsolidasyon sonrası çok farklı bir durum olacaktır ve ciddi bir hikaye olur.
    zaten bana göre ilk adımı attılar, olacaksa zamanlama yakındır bekleyip görelim.
    gemı tarafı denızcılık kanunları nedneıyle her gemı farklı şirket uzerınden olmalı . ceza gemiye değil şirkete yazılır . o nendele bundan kurtulmanın tek yolu farklı şirketler . o da dedıgınzı grift yapıyı oluşturuyor . zor ama ımkansız değil

2.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    gemı tarafı denızcılık kanunları nedneıyle her gemı farklı şirket uzerınden olmalı . ceza gemiye değil şirkete yazılır . o nendele bundan kurtulmanın tek yolu farklı şirketler . o da dedıgınzı grift yapıyı oluşturuyor . zor ama ımkansız değil
    mevcut 6 gemiyi gsdde tarafına geçirip tek çatı altında toplar, sonra tahsisli sermaye artırımı yaparak piyasadaki hisse oranının iyice düşürür. zaten gsdde tarafında dönen hisse yok belliki toplamışlar. Sonra kottan çıkarırsın. %100'üne sahip olduğun tek çatı altında toplanmış bir şirketin olur aynı zamanda holdingin amiral gemisi olur[emoji846] burdan gelecek tüm parayı sorgusuz sualsiz işlersin
    bunun bir kaç farklı versionu daha olabilir
    ama yapılan hamle sanki gsdde tarafında olduğu için şimdilik bu yol daha mantıklı geldi bana

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    düşünce olarak güzel bir plan...

zaten denizcilik tarafının kottan çıkarılma hikayesi eski bir hikaye

Alıntı Originally Posted by Fogel Yazıyı Oku
    mevcut 6 gemiyi gsdde tarafına geçirip tek çatı altında toplar, sonra tahsisli sermaye artırımı yaparak piyasadaki hisse oranının iyice düşürür. zaten gsdde tarafında dönen hisse yok belliki toplamışlar. Sonra kottan çıkarırsın. %100'üne sahip olduğun tek çatı altında toplanmış bir şirketin olur aynı zamanda holdingin amiral gemisi olur

Alıntı Originally Posted by Fogel Yazıyı Oku
    mevcut 6 gemiyi gsdde tarafına geçirip tek çatı altında toplar, sonra tahsisli sermaye artırımı yaparak piyasadaki hisse oranının iyice düşürür. zaten gsdde tarafında dönen hisse yok belliki toplamışlar. Sonra kottan çıkarırsın. %100'üne sahip olduğun tek çatı altında toplanmış bir şirketin olur aynı zamanda holdingin amiral gemisi olur[emoji846] burdan gelecek tüm parayı sorgusuz sualsiz işlersin
    bunun bir kaç farklı versionu daha olabilir
    ama yapılan hamle sanki gsdde tarafında olduğu için şimdilik bu yol daha mantıklı geldi bana
    yani bu dediğinizin olma ihtimalı sıfır gsdde kottan çıkması i.in %98 paya sahıp olması gerekir . bu mumkun değil
    anca aktif pasif olarak holdınglr birleşme olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kesinlikle sıfır değil

gsdde tarafında 1 yıldır piyasada dönen toplam hisse miktarı 2.5 - 3 milyondur

orada birileri ciddi mal toplamış gibi duruyor (acaba kim?)

zaten sn. fogel'in dediği gibi 6 gemiyi bu tarafa aktardığında yapılacak tahsisli sermaye artırımı ile piyasadaki hisse oranı %3-4 olur en fazla

rahatça kottan çıkarılabilir gsdde.

daha önce ifade ettim bu holding tarafında daha önce gündeme gelen bir konu idi

ayrıca olacaksa önümüzdeki 1 yıl içinde olur gibi duruyor, bekleyip görelim

gsdde olağanüstü genel kurulunda bu durum biraz belli olur
     Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    yani bu dediğinizin olma ihtimalı sıfır gsdde kottan çıkması i.in %98 paya sahıp olması gerekir . bu mumkun değil
    anca aktif pasif olarak holdınglr birleşme olur

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    kesinlikle sıfır değil

gsdde tarafında 1 yıldır piyasada dönen toplam hisse miktarı 2.5 - 3 milyondur

orada birileri ciddi mal toplamış gibi duruyor (acaba kim?)

zaten sn. fogel'in dediği gibi 6 gemiyi bu tarafa aktardığında yapılacak tahsisli sermaye artırımı ile piyasadaki hisse oranı %3-4 olur en fazla

rahatça kottan çıkarılabilir gsdde.

daha önce ifade ettim bu holding tarafında daha önce gündeme gelen bir konu idi

ayrıca olacaksa önümüzdeki 1 yıl içinde olur gibi duruyor, bekleyip görelim

gsdde olağanüstü genel kurulunda bu durum biraz belli olur

%98 ulaşmak için hisse toplamak lazım .su an boyle bır durum ımkansız . somut konusmak doğru olur . oydu buydu demek doğru olmaz .
    kot dısı olacak dedıgınız hısse de yakın zamanda bedellı ıcın caıtır catır hısse satıldı . o para kkm ıle bırıktırıldı ve gemı parası ödendi . gectım hısse alınmasını hisse satılmasın

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •