bu gün biraz canlanma emareleri gösterdi...umarım güzel bir kap haberinin habercisidir bu hareketler...
bu gün biraz canlanma emareleri gösterdi...umarım güzel bir kap haberinin habercisidir bu hareketler...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
https://www.tradingview.com/x/fDtPCvHV/
saatlik
kapanış..
27.32 üzerinde kalmalı..adam olacak çocuk, 28.60 ve üzeri..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
https://www.tradingview.com/x/gic8j9Pz/
saatlik
sevinsemmi bilemiyorum..
....ŞİRKET..............SERMAYE...........NET KAR
Ereğli....................3,500 milyar.......-3,867 milyar
ısdmr....................2,900 milyar.......-1,580 milyar
izmir demirçelik......1,500 milyar.............-903 milyon
kardemir...................780 milyon.............+856 milyon
kocaer.......................657 milyon..............+1,116 milyar
aynı sektörde değerlendirilen şirketler ile basit bir karşılaştırma yaptım...aradaki farkı görüyorsunuz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
kocaer akranları arasında parıl parıl parıldıyor...yenilenebilir enerji şirketi de faaliyete girdiğinde tam olarak bir altın değeri görecek...bence biraz daha sabır diyorum...jes ile ilgili yeni kaplar da gelebilir...kademler çok seyrekleşmiş...teknik olarak 26,00 dibi ile 36,00 zirvesi arasında ciddi bir fark var..buda agresifliğe işaret ediyor...dalga boyları çok büyük...buda bana toplamanın çok ilerlediğini düşündürüyor...sabır sabır sabır...
ilk kocaere yatırım yaptığım zaman kocaerin sektöründe bilançosu ile parıldayacağını söylemiştim...bu durum şu anda gerçekleşti...modernizasyonun ikinci fazının da 2-3 ay içinde yapılması ile net kar marjı daha da iyileşecek..katma değeri yüksek ürünlerin cirodaki payı daha da artacak ve ihracat oranı da artacak...bu onu daha da çekici hale getirecek..ama asıl altın vuruşu jes santralinin katkılarını görmeye başladıktan sonra yapacak...2025 yılının ortalarına kadar faaliyete geçecek bu santralin beklentileri bence birileri hisse toplayarak satın alıyordur...
bunu nereden anlıyoruz ?? çok seyrekleşen kademelerden elbette...hareketlerinin sertleşmesinden de...elimizde altına dönüşmeye başlayan bir bakır cevheri var...sabretmeye devam...
Yer İmleri