Sayfa 742/2404 İlkİlk ... 24264269273274074174274374475279284212421742 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by sinterklass Yazıyı Oku
    Biz de bundan mütevellit online yazana saygı gösterip diğerlerini uyarıyoruz...
    Ne kadar da uyarırsak uyaralım ..iyi niyetli olmayanlar dinlemezler..çünkü amaçları farklı.
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    abi sentimetin mutlak şort olduğunu görüp... neden ben de şort açtım.... ondan kızıyorum kendime... görüyorsun sentiment full şort... az düzeltme beklentisi dahi olsa ne diye sentiment yönünde poz alıyorsun.... ah ahh....

mert abimin dediği gibi... bilmek ve yapmak... farkı yaratan bu....

Her zaman söylerim ..bilmek başka yapabilmek başka ..mesela bu yükselişi çoğu kişi bildi ama kaç kişi kazandı? İnan olsun 100 kişiden biri bile değil ...
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    daha önce seviyelerimi yazdım ben ...adım gibi biliyorum test edeceğini ...yahu %2 var neredeyse arada ..yazık değilmi insanlara.... dönecek nokta da belli ... haa kırdı stop patlar okadar.... diyorum ya boşa yazıyoruz.... kuyruklarına bastık mı anında sayfa atlatıyorlar ..... neyse ....

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    ben bilgilerden faydalanırım ...bildiğimin dışına çıkmam ..mesela bu gün 2000 point aldım şükür.... ters pozun zararı çıktı kara geçtim ...ya etki altında kalsaydım ??

R&R hocam ,gerçekten çok güzel açıklamalı ve samimi yazıyorsun ...

Kazandıklarını iyi günlerde harca İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

4. 19.7.17 Çarşamba

İstanbul borsası TL bazlı tarihinin zirvesini görüp en yüksek kapanışı yaptı.

Yakışır

Hayat hoş gerisi boş

yaklaşık 1 ay kadar önce 100 k yı geçinde

broker ım

muhtemel 110 k ya götürecekler demişti

haklı çıkacak mı ne

6. http://www.hisse.net/topluluk/showth...d=1#post662284

Pozisyonunu online paylaşmadıkça gerisi fasa fisodur.Hep bunu söylerim hep bunu yazarım.
    Hayat hoş gerisi boş

7. Hadise şimdilik bu...

Hayat hoş gerisi boş

8. Dün gece biraz geç uyudum ...bu gece erkenden uyuyayım.

İnsanın boyu gece uykuda uzarmış...

Tüm dostlarıma iyi akşamlar ve iyi geceler.
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 742/2404 İlkİlk ... 24264269273274074174274374475279284212421742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •