Sayfa 93/116 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon
Arama sonucu : 927 madde; 737 - 744 arası.

Konu: QUAGR - Qua Granite

1. Dün tavandan açan hissenin ırzına geçtiler, yetmedi bugün de ırzına geçmeye devam ediyorlar. 4 aydan fazla oldu bu ırza geçiş...Kafasını kaldırmaya bir türlü izin vermiyor k..penin çocukları.

Allah yedi ceddinizin belasını versin o.çocukları!

2. Bu cuma akşamı ak mı kara mı göreceğiz. 4 aydır cehennemi yaşattılar. Bakalım cehennem devam edecek mi yoksa artık bu zulüm bitecek mi!

en az 500-600 M arası bir kar bekliyorum. Daha önceki bilançolara göre komik bir kar gelirse 4.90 ı gösterirler diye düşünüyorum. Malum yatırım fonları bize gömdüklerini henüz geri toplayamadı. Toparlanma öncesi son bir tecavüz furyası başlayabilir.

Her durumda buradayım.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece sesli düşünüyorum.

3. Ciddi bir sıkışma var. Harekete geldik bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by ASYERGE Yazıyı Oku
    Bu cuma akşamı ak mı kara mı göreceğiz. 4 aydır cehennemi yaşattılar. Bakalım cehennem devam edecek mi yoksa artık bu zulüm bitecek mi!

en az 500-600 M arası bir kar bekliyorum. Daha önceki bilançolara göre komik bir kar gelirse 4.90 ı gösterirler diye düşünüyorum. Malum yatırım fonları bize gömdüklerini henüz geri toplayamadı. Toparlanma öncesi son bir tecavüz furyası başlayabilir.

Her durumda buradayım.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece sesli düşünüyorum.
    9 u bugünmüş yahu

Bilanço bu akşam geliyor. Hissenin tepkisine bakınca dağ fare doğuracak gibi

5.  Alıntı Originally Posted by ASYERGE Yazıyı Oku
    9 u bugünmüş yahu

Bilanço bu akşam geliyor. Hissenin tepkisine bakınca dağ fare doğuracak gibi

Lanet olsun.Kıyamete kadar düşecekmiş gibi duruyor bu cenabet!

6. Eveeet bok gibi bir bilanço geldi. Son zamanlarda gördüğüm en boktan bilanço.

1 milyar 517 milyon hasılata karşılık 36 milyoncuk kar.

36 milyonu al götüne sok. Allah belanızı versin sizin!!!!

Binlerde kez lanet olsun sana yatırım yaptığım güne! A.K.Ç

7.  Alıntı Originally Posted by ASYERGE Yazıyı Oku
    Eveeet bok gibi bir bilanço geldi. Son zamanlarda gördüğüm en boktan bilanço.

1 milyar 517 milyon hasılata karşılık 36 milyoncuk kar.

36 milyonu al götüne sok. Allah belanızı versin sizin!!!!

Binlerde kez lanet olsun sana yatırım yaptığım güne! A.K.Ç
    Ha bir de tuvalet kağıdının vergi öncesi kar/zarar kalemi 56 Milyon zarar diyor. Evet, doğru okudunuz. Milyar kardan zarara. Ertelenmiş vergi geliri kalemi kar/zarar durumunu pozitife döndürmüş bu pisliğin.

8.  Alıntı Originally Posted by ASYERGE Yazıyı Oku
    Ha bir de tuvalet kağıdının vergi öncesi kar/zarar kalemi 56 Milyon zarar diyor. Evet, doğru okudunuz. Milyar kardan zarara. Ertelenmiş vergi geliri kalemi kar/zarar durumunu pozitife döndürmüş bu pisliğin.
    Baş çakalın neden 64 milyonu lotu bize gömdüğü de ortaya çıktı böylece. Ne de olsa veriler elinde. Ben böyle borsanın anasını bacısını s....m. Sen öğrenene kadar atı alan Üsküdarı geçiyor.

Sayfa 93/116 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •