evet birde ben buradan satılan hisse ile borç ödemesinden bahsediyorum ama saçmalıyorum galiba çünkü borç taco ile doruk un yani buradan satılan hisse sadece akpaz için kullanılabilir taco ve doruk tan alacak tahsili gibi gösterilemez ki yani ne alakaTACO VE DORUK alacağı için bir faydası olmaz...yani taco ve doruk tan alacak 183 milyon vs sanırım e bu kendiside iş yapsa , gmyo, hisse satsa vs zaten yine durumunu düzeltir ..AKPAZ da sorun yok ki sorun bunların kaynak aktardığı taco ve doruk ta ...yani AKPAZ bi şekilde ya alacağını tahsil edecek veya aktiflerini cirosunu artırıp %50 nin aşağısına inip kotta kalacak mali durumunu da düzeltip üst pazara çıkacak...bunlar seve seve işeri düzeltecekler mecburlar..zaten bakıyoum günlük 100 bin birileri topuyor zaten alttan

TACO VE DORUK alacağı için bir faydası olmaz...yani taco ve doruk tan alacak 183 milyon vs sanırım e bu kendiside iş yapsa , gmyo, hisse satsa vs zaten yine durumunu düzeltir ..AKPAZ da sorun yok ki sorun bunların kaynak aktardığı taco ve doruk ta ...yani AKPAZ bi şekilde ya alacağını tahsil edecek veya aktiflerini cirosunu artırıp %50 nin aşağısına inip kotta kalacak mali durumunu da düzeltip üst pazara çıkacak...bunlar seve seve işeri düzeltecekler mecburlar..zaten bakıyoum günlük 100 bin birileri topuyor zaten alttan
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri