Borsada satışlar hızlandı,sanırım bunda yine akçı birinin anayasayı yeniden düzenleyelim deyimi yüzünden olabilir,7600 sınırında,ingiliz yine turlasın para bulmak için![]()
Borsada satışlar hızlandı,sanırım bunda yine akçı birinin anayasayı yeniden düzenleyelim deyimi yüzünden olabilir,7600 sınırında,ingiliz yine turlasın para bulmak için![]()
Endex 7560 üstünde kapadı,anayasa babayasa tartışılırken ülke tam şapın üzerinde geziniyor haberleri yok,olsa ne olacak,biz nasıl olsa halkın sırtında 100 senelik geleceğimizi garanti altına aldık hesaplarında,ama boğazlarından geleceğinin hesaplarınıda yapıyorlarmı ?
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Son dönemde hep bu tür eğitimsiz, liyakatsiz insanların zenginlik hikayeleri ile dolup taşıyor, mutlaka çevrenizde de vardır bunlardan ben sıkça karşılaşıyorum.
İyi eğitim almış ve sadece dürüstçe işine odaklanmış insanların, değil zengin olmak ayakta durmak için ne kadar çabaladıklarına da şahidim.
Bunları gören ülkemize çok ciddi fayda sağlayacak, kalkındıracak insanlarımız yurt dışına giderken, Ortadoğu'nun en eğitimsiz insanları bize geldi.
Her şey gözümüzün önünde olurken yaşananlar çok üzücü, en çok ta gençlerin geleceğinin çalınmasına üzülüyorum.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...uguna-7861316/
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yalnız bu hanımdaki değişikliği gözden kaçırmamak lazım
sanırım anasını boyayıp babasına satabilecek birinin tornasından geçmiş
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri