Tepki koymak gereklidir. Ama doğru konularda..
Birincisi tepki konulan yerin sahibinin konu ile ilgisi yok.
İkincisi orada efendi tipli gençlerin elinden kahvesini almak da delikanlılık değil..
Orada 3-5 tane it kopuk tipli oturan adamın elinden kahvesini alsınlar da görelim..
Gene kalabalık gidip, zararsız insanlara dayılık yapan tahmin ettiğim gruba ait tipler..
Yarın Erdoğan elinde Starbucks kahvesi ile kürsüye çıksa elleri patlayarak alkışlarlar...
Berdoş yine ne yazdığını bilmiyorsun... Demirtaş Kobani olayların da ölen 200 yakın vatan evladı onun söylemi yüzünden ölmedi mi... O anaların ahını aldı Diyarbakır da...bizzat ben görüştüm o analar ile....dinlesen bunu yazmazdın zaten....yakılan cesetler....lime lime doğranmış vücutlar Allah kimseyeryaşatmssın
bak dayı bana inanmıyosan
https://www.youtube.com/watch?v=5fMhdML9Mas
Bunlar zamanında yapıldı, mikrofonu RTE ye uzatıp da HALKB ı soran muhabire, haftaya güzel şeyler olacak dendi, hop %4-5 prim sonrasında negatif kapanış! aynı şekilde Mevlüt Çavuşoğlu na mikrofon uzatıldı, HALKB soruldu o da olumlu gelişmeler bekliyoruz dedi, hop %4-5 prim ve sonrasında negatif kapanış! muhtemelen tahtada öncesinde pozisyon alanlar mikrofonu uzattırdı!
Yer İmleri