temizlik var galiba sayfa bir anda düştü sn Babadağlı şu reklam işinede bir el atsanız
temizlik var galiba sayfa bir anda düştü sn Babadağlı şu reklam işinede bir el atsanız
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Ufaktan zeytin işiyle uğraşan biri olarak söyleyebilirim ki, Ege bölgesinden tercih edecekseniz, alabileceğiniz en kaliteli zeytinyağı markası Laleli'dir.
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bir terör devletidir.
Burdan Netanyahu'ya sesleniyorum, sende atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa söyle var mı?
Sende bu bomba var ve biz bunu biliyoruz. Artık eceliniz geliyor, neye sahip olursan ol, gidicisin.
Yatırım tavsiyesi değildir.
neye karşı çıktım, ne zaman karşı çıkmışım ? reis-koç görüşmesi 4 haziran, yabancı takasına alımları başlaması 5 haziran.. muhtemelen o görüşmede merkez bankası için hafize ismini koç sundu- goldman sachs geçmişli, cfr üyesi, ayrıca tusiadın has evladı
neticede verilen sözler şu ana kadar tutulmadı.. körfezden para gelmesini de bloke eden londra, arap parası londrada, izin vermiyor türkiyeye giriş olmasına, hatta bi ay kadar evvel reis direkt ingiltereye sert bi çıkış yapmıştı, sebebi bu
.ok gelir dışarıdan para..
yavaştan shortları açıyorum..günün yükseği stop noktam
Yer İmleri