Sayfa 265/331 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315 ... SonSon
Arama sonucu : 2642 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Anlasildi ki bu haliyle asagi yukari testereye baslayacak,hacim de bahanesi olur kisa vadeciler dokuluruz, simdi cevaplamamiz gereken soru endeks guc mu topluyor,borsa oldu de toprak atani mi bekliyor,ismen le beraber bazi sirketlerde de ciddi firsatlar olusurken ben daha cok guc topladigini dusunuyorum, genelde yaniliyorum son donemde insallah bunda yanilmam

2. Teb deki satici inatci cikmasa biraz daha sekebilirdik,bakalim bist teki pozitif hava yavas yavas hacim getirebilir mi,simdilik hacim hala cok yavas

3. En azindan bu sefer yanilmadim,endeks guc topluyordu ve ucuncu guclu seansla bir nebze hacim de kazanmaya basladi. Tabi para sektorel yer degisiminde,araci kurumlardan cikan paranin kosa kosa donmesi icin nedeni yok,eger ciddi hacim duzelmesi alirsak biz de 35 ustu rakamlar icin dayanak kazaniriz. Simdilik yedigimiz dayak yanimiza kar kaldi,ama borsa gidecekse ismen siz olmaz!

Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    En azindan bu sefer yanilmadim,endeks guc topluyordu ve ucuncu guclu seansla bir nebze hacim de kazanmaya basladi. Tabi para sektorel yer degisiminde,araci kurumlardan cikan paranin kosa kosa donmesi icin nedeni yok,eger ciddi hacim duzelmesi alirsak biz de 35 ustu rakamlar icin dayanak kazaniriz. Simdilik yedigimiz dayak yanimiza kar kaldi,ama borsa gidecekse ismen siz olmaz!
    Günaydın selamlar

Hacim yok ki hocam cuma günü de öyleydi ha yükseliş var mı var ama hacim yok borsa 1,44 yukarıda ma bir çok hisse de bişey yok daha düne kadar endeksi Tupraş ile tutuyorlardı sanki bana mal çıkıyorlar gibi geliyor sevgiler saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Günaydın selamlar

Hacim yok ki hocam cuma günü de öyleydi ha yükseliş var mı var ama hacim yok borsa 1,44 yukarıda ma bir çok hisse de bişey yok daha düne kadar endeksi Tupraş ile tutuyorlardı sanki bana mal çıkıyorlar gibi geliyor sevgiler saygılar
    Gunaydin, hocam bir haftadir 50m hacme saat 14 civari ulasiyorduk bugun 12.10 itibariyle ulastik, ayrica biraz hacim isi boyledir herkesin elinin uzaklastigi donemde belli agirliklari olan senetlerle bist i yukari tasidilar ki bu agirliklara olan para girisi de onemli katalizor bence. Bir sekilde yilbasina daha diri bir borsa umidim var tabi faiz haftasi kararlar da onemli,volatilitenin kipirdanmasi olumlu emare ismen icin 32 yi dip yapabilmek icin temelden destek almamiz sart idi

6. Varlık kiralama şirketinin potansiyeli nedir, finansallara ne kadar katkı yapacak önemli.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 265/331 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •