Haberi, çok iyi yakalamışsınız. Tebrikler.. [emoji122][emoji122][emoji122]

Ürün oldukça heyecan verici...

Yazılım ve Ar-Ge alanında sadece Türkiye’de değil, yurtdışındaki firmalarla olan çalışmalarımız da var. Biri, ABD’de Silikon Vadisi’ndeki bir ‘neuroscience’ firması ile Finlandiya’daki bir firma ile ortak geliştirdiği bir ürün. (Güvenlik odaklı) bu ürünün lansmanını Barcelona’da yapacağız.

Tanıtıldıktan sonra da ben eminim, ELON MUSK , MARK ZUCKERBERG gibi isimler alıp masasına koyacak. Teknoloji tarafı ABD’den, yazılım tarafı Finlandiya’dan donanım tarafı ise bizden Türkiye’den geliyor..


Yapay zeka üzerine ciddi çalışmaları olduğuna dikkat çeken Saral, "En heyecan verici çalışmamız ise Barcelona'da lansmanını yapmaya hazırlandığımız ve 150 bin TL'ye satacağımız ultra güvenli telefon olacak. İçindeki güvenlik teknolojisi neuroscience temelli bir güvenlik teknolojisi olacak. Bu telefon tamamen high-tech bir ürün. Şu anda telefonlarda kullandığımız güvenlik teknolojilerinin aslında pek de güvenli olmadığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Şifre, yüz tanıma, parmak izi gibi güvenlik seçeneklerini aşmanın yolu bir şekilde bulunabiliyor. Bu ürün ise şu ana kadar kullanıcılara hiç sunulmamış olan bir güvenlik teknolojisiyle açılacak. O kişinin yüzü, parmağı, şifresi ile açılmayacak. Açılabilmesi için o kişinin kanlı canlı olarak orada olması gerekecek. Reeder markalı bu ürünümüzün tüketiciye satışının ise 2023 Kasım ayında olmasını planlıyoruz" dedi.

Lansman 2023 yilinda Barcelona olarak planlanmis ama 2024 Ocak ayinda Las Vegas da olacak sanirim..

-Linkler-(sizin kaynaga ilave haberturkde de cikmis)

https://m.aksam.com.tr/ekonomi/eski-.../haber-1326143

https://www.haberturk.com/teknolojid...3468-teknoloji
 Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
Herkesten saklıyordum.Patlatayım gitsin ....

https://www.aksam.com.tr/ekonomi/esk.../haber-1326143

Bizim herkesin küçümsediği süs kameralı reeder dünyanın en güvenli telefonu çalışmalarını 4 yıldır sürdürüyor.2022 aralık kuru ile 150 bin şimdiki kur ile 250 bin tl değerinde bir ürün geliştiriyor.....!!!